Hatalmas döntést hozott.



Vastag Csaba és testvére remekelnek énekesi pályájukon különböző stílusokat képviselve. Ennek ellenére sokszor hasonlítják őket össze, aminek a testvérek egyáltalán nem örülnek, ha tehetik, el is kerülik. Ezért mondott le például Vastag Csaba egy nagy lehetőségről: inkább átengedte testvérének.

Láthattuk már Vastag Csabát és Tomit egymás ellen küzdeni, hiszen az X-Faktorban kellett egymással párbajozniuk. Akkor Tomi maradt alul, ezt a helyzetet pedig valószínűleg egyikük sem szeretné megismételni. Csaba inkább le is mondott egy nagy lehetőségről és átadta testvérének, hogy ne kettejük küzdelméről szóljanak a hírek. Ez a lehetőség pedig nem más, mint A Dal.

Pedig Csaba mindent beleadott, még Amerikában is járt Desmond Childnál, hogy új dalt készítsenek, de amikor megtudta, hogy testvére is indul, és be is jutott a legjobb 30-ba, letett a tervéről. 'Nem akarta, hogy ha esetleg mind a kettejük dala bejut a legjobb harmincba, a testvérek harcáról szóljanak a hírek, és elvegyék a fókuszt magáról a számokról' - mondta a Blikknek egy közeli ismerős. Csaba is megerősítette a hírt. 'Gondolkodtam rajta, hogy indulok, de aztán másképp döntöttem. Ráadásul az valóban

régi nóta, hogy mi egymás ellen versenyzünk,

főleg, hogy mindkettőnknek teljesen más a stílusunk. Így nem is lett volna jó, ha tényleg erről szólt volna A Dalban való szereplésünk. Tomika számát nagyon szeretem, hiszen a Ne hagyj reményt! nagyon jó nóta, remélem, sokáig eljut vele' - mondta az énekes a lapnak.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180102-vastag-csaba-indulni-akart-a-dalban-de-vegul-lemondott-a-lehetosegrol.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!