Lehet, hogy eddig nem tudtad, de a fügefa levele igen hatásos számos betegség gyógyítására, például a cukorbetegségre. Ez a recept segít abban, hogy a szervezetedben egy kicsit rendet rakj.



Nem kell egy vagyont költeni az egészségedre, nincs másra szükséged, mint hogy készíts egy fügefateát.

Fügefalevél rendkívül gazdag rostokban, antioxidánsban, kalciumban, káliumban, nátriumban, folsavban, cinkben, mangánban, rézben, magnéziumban és K,C,B,A-vitaminban. Szabályozza a vérnyomást és megakadályozza a magas vérnyomás és más szív-érrendszeri betegségek kialakulását.

A kálium és a kalcium fügefalevélben seg�segít csökkenteni a rossz koleszterin szintet a szervezetben. Vannak daganatellenes tulajdonságai is, és fékezi a tumorok kifejlődését a szervezetben.

Erős természetes orvosság

A fügefalevél tea egy igazán hatékony általános immunerősítő ital.

Diabétesz

 

A fügefalevél teának nagyon erős anti-diabétesz tulajdonságai vannak. Fogyaszd, ez a teát minden reggel, reggeli előtt éhgyomorra.

Zsírok, trigliceridek

A test tárolta zsírok vagy a trigliceridek ellen a fügefalevél teát lehet használni, így drasztikusan csökkentheted a felesleges trigliceridet a szervezetben és csökken a kockázata a szívvel összefüggő betegségeknek vagy az elhízásnak.

Fekély

Annak érdekében, hogy megnyugtasd a fekélyt, csak annyit kell tennie, hogy minden reggel, reggeli előtt éhgyomorra igyál fügefalevél teát.

Súly kérdések

A fügefalevél tea gazdag rostokban, amelyek segítenek az emésztési problémákon, mint a gyomorrontás és székrekedés, amelyek növelik az esélyét a súlygyarapodásnak. Fogyasztásával, serkented az anyagcserét, és segíted az emésztést, így könnyebb leadni a túlsúlyt.

Házi fügefalevél tea recept:

Ha van lehetőséged fügefalevélhez jutni házilag is elkészítheted a fügefalevél teát.

  • Forralj néhány fügefalevelet vízben.
  • Utána főzd alacsony lángon 5 percig.
  • Hagyd szoba hőmérsékleten pár percig, majd szűrd le a vizet, és kész.
  • Ízesítheted tiszta és természetes mézzel vagy citrommal ízlés szerint.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük. - blogmania.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!