Azoknak, akik kisebb lakásban, családi házban élnek, sok gondot okozhat, optimális kihasználjanak minden zugot. Sajnos én is így vagyok vele, pici családi házban élünk, így nagy lelkesedéssel gyűjtöm az alábbiakhoz hasonló ötleteket. Hiszen jó, ha mindennek megvan a megfelelő helye, de közben nem nyom agyon mindet a sok bútor, és marad egy kis élettér is. A velem egy cipőben járóknak gyűjtöttem ma praktikus, helykihasználós ötleteket.



Csajos ötlet

Tükör és ékszertartó kettő az egyben.

  Konyha, étkező, spájz

Itt tényleg célszerű, hogy mindennek legyen helye, hogy minden apró zugot kihasználjunk!

  Lépcső

A lépcső alatti rész számos kreatív megoldás kibontakoztatására ad lehetőséget! Nézzétek a jobbnál jobb tippeket! Ha okosan megtervezzük, rengeteg dolgot elnyel, amelyek nagy eséllyel több szekrénnyi helyet foglalnának el.

 

   Fürdőszoba

Sok minden elférhet itt is, és nem kell mindenféle flakonok látványában gyönyörködni az ablakpárkányon (ha van), ha ügyesen használjuk ki a rendelkezésre álló teret.

 

 

  Az utálatos mosógép...

...ami oly sokszor nagy helyet foglal, alig lehet elférni tőle. Ha van rá lehetőség, nem is muszáj benyomorgatni a fürdőszoba helységbe, hiszen kaphat egy külön szekrényt is. Íme egy helytakarékos mosókonyha.

  Gyermekszoba

Az otthonok legrumlisabb területe tud lenni. Néhány jól megválasztott tárolóval, némi ötletességgel viszont örömtelibb lesz az esti rámolás.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!