Újabb és érdekes infókat tudhattok meg arról, hogy mi vár rátok a következő hónapban... érdemes elolvasni, sok fontos titkot is rejthetnek magukban...



Rák május Horoszkóp 2017

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

A május beköszöntével a Rák elkerülhetetlenül kiszakad majd a szinte már utópisztikus nyugodt világából. Mivel eléggé irreálisan gondolkodó, euforikus hangulatú emberekkel volt körülvéve, ezért kissé megfeledkezett a valóságról és az objektív gondolkodás fontosságáról. Emiatt megtörténhet, hogy majdnem elkerüli a figyelmét egy olyan fontos dolog, ami maximális koncentrációt és az azonnali megoldást igényel. Elég sok problémával kell megbirkóznia, de a képességeinek köszönhetően viszonylag gyorsan úrrá lesz a kialakult helyzeten.

Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira.

Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvelvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Oroszlán május Horoszkóp 2017

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán

A május lesz az első, a komolyabb leterheltséggel járó hónapok közül az oroszlán jegyűek számára. Ez főként a munkájuk terén lesz érzékelhető, mivel több kiemelt fontosságú problémát kell majd egyidejűleg megoldaniuk, a lehető legrövidebb időn belül. Valószínűleg nem ön lesz majd az okozója ezeknek a gondoknak, de próbálja meg kerülni a nyílt konfliktusokat a munkatársaival és a főnökeivel. Tartsa mindig észben, hogy egy hajóban eveznek ezért fontos, hogy gördülékenyen tudjanak együttműködni.

A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.

Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Egy kicsit több időt kell szánnia arra, hogy jobb legyen a kondíciója. Mostanában túl sokat lazsált.

Szűz május Horoszkóp 2017

Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz

Májusban erőteljes pozitív energiát fog sugározni magából, aminek köszönhetően potenciális partnerek is feltűnnek majd ön körül és mindenki a társaságát keresi majd. A környezetében lévők érzékeli az önből áradó pozitív energiákat, ráadásul az ebben a periódusban kialakított kapcsolatok még nagyon hasznosak lehetnek önnek a jövőben.

Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre.

Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.

Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!