Ne habozz döntsd el, hogy melyiket választod...



Az ősi ajtók apjainkra is igaz és találó információval bírnak. Érdemes szívből választani és alaposan belegondolni abba, amit üzen nekünk.

A. kapu

Légy állhatatos és erős, mint egy fa, ami a viharban is ellenáll áll az elemek támadásának, s ami bölcsességét sok-sok év tapasztalatából merítette. Állj szilárdan a lábadon és bízz jobban magadban és abban, hogy szeretteid akkor is ragaszkodnak hozzád, ha éppen úgy tűnik, kissé távol kerültek tőled és nem igénylik a törődésed. Ne aggódj, ne keresd folyton a visszajelzéseket, az ígéreteket, és vedd kissé könnyedebben a dolgokat. A kapcsolatok dinamikája olyan, mint az apály és a dagály váltakozása, ezért fogadd el, hogy akiket szeretsz időnként több szabadságra vágynak, hogy később újra vissza találjanak hozzád. Légy hát Te is függetlenebb, legyenek saját elfoglaltságaid, saját “életed”, attól még a háttérből, láthatatlanul lehetsz a családod erőközpontja, hisz sokszor az is elég, ha tudják, hogy várod őket, hogy számíthatnak rád.

B. kapu

Van olyan, amikor az élet az irracionális oldalát mutatja felénk, s nem kaphatunk magyarázatot a velünk történt fájó eseményekre. El kell fogadnunk, hogy egyesek soha nem vállalják, vagy nem vállalták fel értünk a felelősséget vagy a valódi érzéseiket, s nem nyitottak őszinte beszélgetésekre, arra, hogy tisztázzák az esetleges hibákat, félreértéseket, bármilyen sokat jelentene ez neked. Várakozhatsz még kicsit a válaszokra várva, az emlékek csendes öblében, de előbb utóbb le kell zárnod magadban a vívódásokat, az emésztő kétségek időszakát. Meg kell szabadulnod a múlt láthatatlan terheitől, mert csak így hajózhatsz el új partok felé, ahol minden bizonnyal új élmények, új kapcsolatok várnak majd rád. Ideje, hogy figyelmen kívül hagyd azokat a dolgokat, amin már nem tudsz változtatni, s amiken nem is biztos, hogy változtatnod kellene. Az élet valójában egy állandóan változó folyó, ezért békélj meg magaddal és hangolódj rá Te is újra jótékony áramlataira!

C. kapu

Fontos, hogy az igazi értékek mentén éld az életet, legyen szó akár belső tulajdonságokról, akár az életedet könnyebbé tevő anyagi javakról. A szerelmi kapcsolatokban épp úgy értékeden kell magad kezelned, mint ahogy az is fontos, hogy jól gazdálkodj a materiális javaiddal. Légy nyitott az élet örömeire, az érzéki tapasztalatokra, ugyanakkor ne hanyagold el az életednek azt a részét, amivel stabilitást, nyugodt körülményeket teremthetsz magadnak és a szeretteidnek. Légy felelős és előrelátó e téren, és gondolj a jövőre is, mert hullámvölgyek is jöhetnek még az életedbe. Gondozd és ápold szeretettel és figyelemmel azt, ami a tied, legyen az akár az egészséged, a külsőd, az otthonod, vagy akár a pénzügyeid.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/09/25/melyik-kapun-lepsz-dontesed-fontos-dolgot-arul-el/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!