2016. 12. 26
Ez az egyedi és megható történet Nairobiból, Kenyában történt. A kis John Tuo egy hajléktalan kisfiú, aki az utcán élve tengeti napjai.

2016. 12. 26
Egy diáklány minden egyes nap csinált magáról egyetlen másodpercnyi felvételt, egy teljes éven át. A videókat összefűzte, a végeredmény pedig pedig annyira sokkoló, hogy neked is adni fog egy kijózanító pofont. Erre biztosan nem számítottál…

2016. 12. 24
Emily James egy igazi kis hercegnő. Szereti a körömlakkot, a hercegnő ruhákat és édesanyja rúzsát. Annak ellenére, hogy egyszarvúak, varázslat és sárkányok világában él, mi felnőttek tudunk tőle egy-két dolgot tanulni.

2016. 12. 23
Müller Péter gondolatai szeretteinkről, akik sokszor eszünkbe jutnak, de legjobban karácsonyi időszakban mert örülnénk, ha ők is velünk töltenék még ezt az időszakot..

2016. 12. 22
Most, hogy közeleg a karácsony, az emberek feldíszítik a lakást vagy a házat, van, aki a kertet is. Van ahol lámpákat, égősorokat is kiraknak, ez a karácsonyi dekoráció azonban nagyon különleges. Mégpedig egy furcsa vendégnek köszönhetően.

2016. 12. 15
Ez a kislány alvás előtt azt szeretné, hogy a nagybácsi meséljen neki, de nem elég neki egy mese, hanem egyik könyvet a másik után elő kell venni, mert annyira szeret mesét hallgatni.

2016. 12. 14
Ez év januárjában elárasztották az interneten egy öt esztendős afgán kisfiúról (Murtaza Ahmadi) készült képek, akiről kiderült, hogy Messi legnagyobb szurkolója, hiszen a szegénység sem akadályozta meg őt, hogy Lionel Messi mezt viseljen. A kisfiú nejlonzacskóból készített magának Messi-mezt, és így szurkolt a világklasszis Messi-nek.

2016. 12. 12
Egy ismeretlen férfi leszólított egy 8 éves kislányt az utcán, hogy menjen vele. Arra kérte, hogy a gyerek rögtön menjen vele, mert valami súlyos dolog történt, nagy a baj, és az édesanyja megkérte, hogy hozza őt el.

2016. 12. 11
Ez a legcukibb vita a világon. A kislány valódi problémákról szeretne beszélgetni apjával, de úgy tűnik, hogy az édesapa nem nagyon érti, hogy mit akar mondani.

2016. 12. 11
Ettől talán nincs is aranyosabb. Egy apuka és gyermeke vitatkoznak kedvesen. Valószínűleg ettől aranyosabbat nem nagyon fogsz ma jobbat látni...