Megdöbbentő, amit elárult



Nagy Adri énekesnő, a Jóban Rosszban című sorozat sztárja riadtan fogadta méhnyakrákgyanús diagnózisát. Műtéte, gyógyulása után most boldog kismama.

Amikor néhány éve megtudta, hogy rákos lehet, Nagy Adri énekesnő, a Jóban Rosszban gyönyörű sztárja azonnal a nővérét hívta fel, akivel a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére is szoros, már-már barátnői a kapcsolat. Megrémült.

Addig nem értette, miért lehet, hogy három hete lázas, és nem tud felgyógyulni egy megfázásból. Mint később kiderült, komolyabb fertőzése is volt, mert legyengült immunrendszere nem tudta megfelelően ellátni feladatát.

A nőgyógyásza telefonhívása volt a válasz, aki egy korábbi rákszűrés eredménye kapcsán kereste őt fel. Adri a Szülőszoba című műsorban Kandász Andreával beszélgetett arról, mit élt át betegsége kapcsán.

- Az ember, mikor meglátja, hogy a nőgyógyásza hívja telefonon, az nem mindennapos dolog. Nagyon megijedtem. Mondta, hogy jó lenne, ha mihamarabb bemennék a rendelőbe... Rosszat éreztem. Bementem hozzá. Mondta, hogy pozitív lett a rákszűrésem, de ne ijedjek meg, mert a lelet alapján ez még műthető, gyógyítható - mesélte Adri.

A betegség lelki terhét nem volt könnyű elviselnie. Noha tudta, hogy pozitívnak kell maradnia, hogy ezzel is segítse a gyorsabb gyógyulást, Adri sokszor hibáztatta magát, amiért negatív gondolatok lettek rajta úrrá.

- Az ember bepánikol. Amikor rendszeressé váltak a vizsgálatok, akkor fogtam fel, hogy Jézusom, mi van, ha rosszabbá válik az állapotom? Próbáltam pozitív lenni, de nem tudtam, és emiatt haragudtam is magamra. Vádoltam magam, negatív voltam. Ez egy ördögi kör volt. A pozitív gondolkodás hozzájárul a gyógyuláshoz, próbáltam erőszakolni magam, hogy jobban leszek, azután elkezdtem sírni, hogy nekem ez nem megy, gyenge vagyok. Sokan támogattak engem lelkileg - emlékezett vissza.

Forrás:

https://femina.hu/gyerek/nagy-adri-mehnyak-rak-terhesseg/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!