Ezért kellett minél előbb végrehajtani.



Mint ismeretes, a Megasztár egykori közönségkedvence Facebook-oldalán közölte a rossz hírt: gyengélkedik, ezért előre nem látható ideig nem vállal fellépést. Később férje is megerősítette a hírt, műteni kell Melindát:

 

„Találtak a szervezetében egy csomót, de szerencsére időben fordultunk segítségért, így egy megelőző operáció vár rá, ám a betegsége egyéb részleteiről többet nem szeretnénk elárulni. Amint felépül, jelentkezik majd – ígérte a Blikknekakkor Szíj Melinda férje.

 

Mára már Melinda túl van az életmentő műtéten, és otthon lábadozik:

„Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és komplikáció egyáltalán nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről – mondta az örömhírt lapunknak az énekesnő férje, Szekér Attila, aki egyben neje menedzsere is.

'Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége.” – tolmácsolta kedvese szavait a menedzser, arra hivatkozva, hogy az énekesnő kimerült, nem tud nyilatkozni.

Forrás:

http://netujsag.net/friss-eletmento-mutetet-kellett-vegrehajtani-szij-melindan-82593

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!