Őszintén beszélt balesetéről.



Autóbalesete volt Ördög Nórának. Elmondta, mi történt…-írja a Blikk.

 

A szépséges, kétgyermekes anyuka egy videóban olyan titkokat osztott meg életéről, amikről eddig még nemigen mesélt. Nóra felidézte autóbalesetét, melyben erős csontjainak hála nem történt nagy baja, valamint egy olyan „függőségéről” is lerántotta a leplet, ami rajta kívül nagyon sok embert érint manapság:

Ördög Nóra Szegeden született 1981. szeptember 8-án. Az általános iskolát a Móra Ferenc Általános Iskolában végezte Mórahalmon. Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban végezte Szegeden, és itt is érettségizett. Pályáját egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője, illetve szerkesztője volt. Ezt követte a Reggeli és a nagy sikerű Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató show háziasszonya volt. Emellett játszott a mórahalmi színházi előadásokban is. Egy öccse van, Árpád, aki – nővére segítségével – szintén a médiában helyezkedett el.

2014-ben tizenhárom év elteltével otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a konkurens csatornához, a TV2-höz ahol a Rising Star című tehetségkutató műsorvezetője lett.[1] Majd Az ének iskolája című gyerek tehetségkutató műsort vezette. Ezután A Kocka című vetélkedő műsorvezetője lett. 2016 tavaszán a Kismenők című gyerek tehetségkutatót vezette. 2016 őszén a Star Academy című tehetségkutató műsorvezetője.[2] 2017. március 1-től a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsort vezette.[3] 2017 őszén az Ázsia Expressz és a Séfek séfe műsorvezetője.[4][5] 2018.április 30-tól a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsort vezeti. [6], 2018. augusztus 27-e óta pedig a Master Chef VIP (Magyarország) műsorvezetője is.-írja a wikipédia.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!