Durva fotók láttak napvilágot.



Dopeman és barátnője durva balesetet szenvedtek, pénteken: csaknem frontálisan ütköztek egy másik autóval. A rapper Facebook-oldalán is elmondta a karambol részleteit. Állítása szerint a szembejövő elaludt a volánnál.

Dopeman és barátnője pénteken szenvedtek balesetet, a rappert be is kellett szállítani a kórházba, de szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta az életveszélyes ütközést. Dopeman a Facebook-oldalán számolt be a baleset részleteiről. Állítja, a szembejövő elaludt a volánnál, ám ő félreállt, így elkerülték a teljesen frontális ütközést.

„Nagyon nagyot mentettem. Három ember életét mentettem meg, beleértve a sajátomat is' – mondta Dopeman Facebook-oldalán. A Pálya utcán haladtak normális tempóban, amikorszemben lévő sávban valaki szabálytalanul előzött, legalábbis a rapper szerint. Dopeman elmondása alapján félreállt amennyire tudott, hogy az előző elférjen. „De képzeljétek el, hogy nem egyenesen ment tovább, hanem jött nekünk szemből. Ne, most szerencsére sikerült olyat mentenem, hogy tulajdonképpen a mi kocsinknak csak az elejét zúzta le, a vezető oldalon.Elaludt a hölgy. Elaludt szegénykém.Szerencsére nem történt semmi komolyabb bajunk, hát az autó, az gazdasági totálkár' – mondta Dopeman. Hozzátette, nagyon örül, hogy a hölgy is életben maradt. „A helyszínen nagyon meg voltam ijedve miatta, mert úgy kellett kivágni a kocsiból' – tette hozzá a rapper.

Dopemant bevitték megvizsgálni, egy-két apróbb sérülést szerzettFORRÁS: FACEBOOK/DOPEMAN

Dopemanék nem sérültek meg komolyan, és szorítanak a másik autót vezető hölgynek isFORRÁS: FACEBOOK/DOPEMAN

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180423--fotok-dopeman-es-baratnoje-autobaleseterol.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!