Balázs kisfiát baleset érte...



Budapest — Horrorfilmbe illő otthoni balesetet szenvedett a népszerű műsorvezető, Sebestyén Balázs (40) nyolcesztendős fia.

Hirdetés

– Spriccelt a vér a garázsban. Volt ordítás, dráma és sírás – idézte fel a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén, akinek a fátyolos hangján is hallatszott, nehéz hétvégén van túl. – Benett ott szórakozott a bringa alatt. Mondtam neki, menjen arrébb, de a következő pillanatban már dőlt is rá a versenybicikli. Vagy a fékkar, vagy a váltókar szakította fel a fejbőrét. Akkor éppen másfelé néztem, de az anyja azt mondta, úgy spriccelt belőle a vér, mint a tej a léket kapott zacskóból – emlékezett Balázs, aki azt is elmondta, Benett három nappal korábban is fejsérülést szenvedett.

– Agyrázkódása lett, miután éjszaka a táborban összeütközött valakivel – magyarázta Balázs, de azt is elmondta, a feleségének is kijutott a szenvedésből. – Vikinek volt egy olyan idegbecsípődése, a mosógépre feküdve találtam rá. Nem tudom, mindezzel mit akar üzenni nekünk „az ég”, de most nagyon ránk járt a rúd.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/spriccelt-a-ver-baleset-erte-sebestyen-balazs-kisfiat/l7phgbr?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!