Vajon te is köztük vagy?



Furcsa változásokat éreznek majd önmagukon is.

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni.

Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni a március 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!