Louise Hay metafizikai tanító, életmódtréner a valós példa rá, hogy az ember akár 50-60 évesen is újrakezdheti az életét, vagy meglelheti azt, ami igazán érdekli, ami igazán örömet okoz számára.



A gondolkodásunkat sosem késő megváltoztatni, Louise-nak 3 évébe telt. Ezt lehet soknak, de lehet, hogy kevésnek tűnik, attól függ, hogyan gondolunk rá.

Ha körülnézünk, azt látjuk, hogy szinte mindenki ugyanazzal küzd, mint mi: a pénz nem elég, romlik az egészségi állapotunk, nem találjuk a helyünket a szakmánkban, odahaza, a baráti kapcsolataink változnak, stb.

Azonban létezik megoldás minden problémára. Louise Hay szerint végre kezdjük el szeretni magunkat, elfogadni magunkat, ezáltal levetve a gyűlölet, az utálat bénító láncait, amelyek még gyerekkorunkba égtek belénk, mikor azt hallottuk a felnőttektől, hogy: “nem”, “nem szabad”, “ezt nehogy megpróbáld”, “tedd azt, amit mondok”, “te egy nagyon rossz gyerek vagy”.

“Úgy növünk fel, úgy válunk felnőtté, hogy fogalmunk sincs arról, hogy kik vagyunk valójában. Szeretnénk olyan emberré válni, aki megfelel a szülői, társadalmi elvárásoknak, ezért nem mondjuk el a véleményünket a főnöknek, a szomszédunknak, nehogy rossz színben tüntessük fel magunkat. Azonban ez egy óriási teher, amitől meg kell szabadulnunk, mert mindannyian egyediek vagyunk, és értékesek” – mondja Louise Hay.

Minden ember képes a változásra, de a legtöbbször mégsem történik semmiféle változás az emberek életében. De ha a belülről jövő hangra, ha a szívünkre hallgatunk, akkor számos pozitív eredményt érhetünk el. Ha segítünk másoknak, szeretjük önmagunkat, a változások automatikusan pozitív előjelűek lesznek. Ha viszont ítélkezünk mások felett, kritizálunk, akkor az életünket a negatív energiák határozzák meg.

A szóhasználatnak is nagy szerepe van abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és szeressük azt az embert, aki vagyunk. Ezért ki kell iktatnunk szókincsünkből a “kell”, a “muszáj” szavakat, mer ezek kötelező érvényűek, amelyek nem keltenek pozitív energiákat az életünkben, így pozitív változásokra sem számíthatunk.

Ez lehet, hogy kis dolognak számít, de a végén jelentős pozitív változás következhet be. Törekedni kell az örömökre, és mindenben meg kell látni a jót, a szépet, így azokban a helyzetekben is, amelyeket nem szeretünk, mert csak így lehet teljesen boldog életet kialakítani. 

Mostmár tudod, hogyan juss el a boldogsághoz, de ha a külsődön is akarsz változtatni, akkor kattints ide!

Forrás:

http://filantropikum.com/louise-hay-elarulja-a-boldogsag-titkat-ha-megfogadod-a-tanacsat-neked-is-sikerulni-fog/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!