2016. 11. 16
Az otthonunkban rengeteg minden van, amit újra lehet hasznosítani. Így ha nem akarod kidobni megunt farmered, jó helyen jársz!

2016. 11. 16
Egyszerű és fantasztikus tipp arra, hogyan kell az IKEA-asztalból lego-játékteret készíteni!

2016. 11. 16
A földalatti kuckó annyira klassz, hogy kedvünk lenne nekünk is megépíteni. Akinek van egy kis kertje, ne hagyja ki semmiképp, még ezen a nyáron élvezheti a hűvös, eldugott és biztonságos birodalmat. A gyerekek is egészen biztosan élvezni fogják.

2016. 11. 16
Először is szeretném jelezni részünkről csak ötletek, inspirációk. Egy jó szakember a képek alapján el tudja készíteni a kért formában. Még az egyszerű faszerkezetű építmények a rekkenő hőségben árnyékot nyújtanak, egy nyári záporban pedig menedéket. Kiváló helyszín családi, baráti összejövetelekre.

2016. 11. 16
Sok gépjárművezető még nem ismeri a helyes parkolásnak a titkát, ezért előbb-utóbb parkolási nehézségekbe fognak ütközni.

2016. 11. 15
Kövesd a világ legegyszerűbb ötleteit lépésenként láthatod és te is egyszerűen elkészítheted ezeket a dísztányérokat...

2016. 11. 15
Sok szállodában törölközőt hajtva a különböző állatformákat hajtanak a fürdőszobánkba. Sajnos Magyarországon még nem elterjed szokás. Ezzel vidám hangulatot teremtenek, sokkal othonosobbá teszik szobánkat. Te mit gondolsz?!

2016. 11. 09
Hamarosan itt a meleg évszak, újra kint lehetünk a kertbe, ahol a madarak csicsergését hallgathatjuk. Azonban ilyenkor nem baj, ha ezt kényelmes módon tehetjük, ahová helyet foglalhatunk. Mutatunk egy klassz tippet, amivel akárki egyszerűen barkácsolhat egy kényelmes kinti kanapét, amire még a vendégek is irigyek lesznek.

2016. 11. 09
A mai világban nem egyszerű, hogy a komplett család összeüljön: minden el van havazva a programokkal, suli, meló és még sok minden....

2016. 11. 09
Ha imádjuk a nyári napsütésben ragyogó paradicsomokat, na és persze különleges ízüket, akkor bizonyára alig várjuk, hogy kertünkbe, teraszunkra kiültessünk párat ebből a finomságból.