Itt a valódi igazság.



Boros László hosszú ideig volt felelős Jimmy pályafutásáért. A zenei producer már akkor mellette állt, amikor senki sem ismerte az énekest, és csak nevettek rajta!

 

Amikor Jimmy már hatalmas celeb lett, akkor lecserélte Borost egy másik menedzserre, mert nagyobb gázsikat akart kicsikarni. Boros úgy gondolja, hogy a hatalmas pénz és a gyorsan jött népszerűség miatt halt meg Jimmy.

 

“1991-ben én adtam ki az első lemezét. Egyedül én láttam fantáziát benne.” – nyilatkozta a Borsnak Boros, akinek az énekes nagyon sokat köszönhetett. Ő volt az, aki pályája elején segítette Jimmy-t, és elhatározta, hogy hírességet csinál Jimmiből, pedig szegényt ebben az időben még még sokan elutasították. A szakember azonban kiállt Jimmy mellett, akinek aztán az első albumából mindjárt 40 000-et elkapkodtak, ami nagy számnak számított akkoriban, a pályálya pedig azonnal szárnyalásnak indult. A váratlan siker miatt Jimmy nagyon kapós lett, így hiába a Borossal való szerződése, engedett a csábításnak és kiadót váltott. A menedzser azt mondja: ez a hirtelen jött hírnév okozta a sztár rossz végét.

 

“Egy nap Jimmy odajött hozzám: Laci, ugye nem akarsz a karrierem útjába állni? Hárommillió forintot ajánlottak akkor neki. Mondtam: Jimmyke, nekünk szerződésünk van. Ő azonban folytatta: De Laci, én tartom a szerződést, én átadok neked még két lemezanyagot, de kérlek, hall­gató­lagosan engedj el!” – mesélte Boros. Aztán Jimmy hosszú időre egy új lemezcéghez, a Magneotonhoz került és itt érte el igazi sikereit.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!