Így halhatott meg a híres színész.



Végre kiderült az igazság. Latinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban.

A színészlegendát 42 évvel ezelőtt, 1976. június 4-én gázolta el a Nagykanizsáról Budapestre tartó vonat. Halálával ennyi idő után sem tudtak megbékélni azok, akik szerették őt, így testvére Frenreisz Károly sem. Latinovits Zoltán halálát ugyanis sok titok lengi körül, főleg azért, mert a vonat vezetőjének a vallomásához évtizedekig nem lehetett hozzáférni. Ma azonban már Frenreisz Károlynál van az irat, melyet két éve kapott kézhez, és azóta féltve őriz. Úgy érzi, valakik azt akarták, ne derüljön ki az igazság.

„Hosszú ideig a zsebemben tartottam, de most már elzártam egy biztonságos helyre.

Azért féltettem és féltem ennyire, mert bizonyos embereknek az volt az érdekük, hogy ne kerüljön elő.

Évtizedeket kellett várni, hogy megkapjam, csupán két évvel ezelőtt jutottam hozzá. Valakiknek biztosan volt valamilyen okuk rá, hogy ne kerüljön elő' – mondta a Borsnak a zenész, ám azt nem árulta el, hogyan jutott az iratokhoz, azt viszont igen, hogy mi derült ki belőlük. Habár Latinovits Zoltánnak nem volt oka az öngyilkosságra, a vezető vallomása szerint maga vetett véget az életének.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180606-frenreisz-karoly-fontos-irathoz-jutott-hozza-latinovits-zoltan-halalaval-kapcsolatban.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!