Eddig kell még.



Június utolsó hete nem a kánikuláról és a szikrázó napsütésről szólt, és úgy tűnik, még egy-két napig el kell tűrnünk az őszies időt.

Az elmúlt pár napban biztosan senkinek nem volt melege sőt, esernyőt és kabátot is magunkkal kellett hurcolnunk, ha nem akartunk fázni, vagy ázni. Meddig tart még ez az őszies idő? Már csak egy-két napig kell elviselnünk a nap hiányát! Csütörtökön még biztosan esni fog, délelőtt sokfelé, délután már csak szórványosan várható zápor. Egy rövid időre még a nap is előbukkanhat, de az északi, északnyugati szél megerősödik. A csúcshőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

Zápor és zivatar még lesz a következő egy-két naponFORRÁS: MTI/FÖLDI IMRE

Pénteken még mindig erősen felhős lesz az ég, és több helyen számíthatunk záporra, zivatarra. 24 és 29 fok közé melegszik a levegő. Szombaton már érezhető lesz a változás. A nap első felében - a még erős északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet, és szikrázóan napos idő ígérkezik. Mérsékelt marad a felmelegedés: 20-25 fok valószínű. Vasárnap és hétfőn azonban visszamerészkedik már egy kicsit a nyár, ragyogó napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. 24-30 fok közötti értékeket mérhetünk délutánonként - írja a Köpönyeg.hu.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!