Felháborító, ami történt.

A kis Freddie Neil szülei hanyagsága miatt mindössze egy hónapig élhetett. Az alkoholproblémákkal küzdő apa és az anyuka ugyanis egy 24 órás parti után fedezte fel a földön fekvő kisbabáját, akin az orvosok már nem tudtak segíteni.

A buli végén, miután a barátaik hazamentek, az anyuka hajnal 5, az apuka (akit nemrég elvonón kezeltek alkoholizmusa miatt) hajnal 6 körül nézett utoljára a babára – legalábbis ezt állítják. Azonban mikor délben felkeltek a másik gyerekük sírására, nem találtak a csecsemőt.

Végül nem a saját, hanem a testvére szobájában bukkantak rá, a padlón, beszorulva az ágy és a fal közé, féli-meddig betakarva. A szülőknek fogalmuk sincs, hogyan kerülhetett oda a kisbaba, aki addigra már nem volt eszméleténél. Az apja megpróbálta újraéleszteni, majd kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították a halál beálltát, azt azonban nem tudták egyértelműen igazolni, hogy mi okozta a tragédiát – a kisfiúnak ugyanis súlyos légcsőgyulladása is volt.

A szülők ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat, de végül bizonyíték hiányában szabadon engedték őket. 

Forrás: Mirror

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!