Most sok energia bolyong, amit érdemes kihasználni...



Kitárulkozó lehetőségek, rengeteg impulzivitás, váratlan események jellemzik az elkövetkezendő hetet. Ha te is úgy akarod, és rákészülsz, némi szerencsével kamatoztatni tudod a kedvező csillagállásokat.

Lehet, hogy a munkahelyeden érnek kellemes meglepetések, melyek előmozdítják a karrieredet, vagy a magánéletedben áll be a régen várt változás. Olvasd el a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést!

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Érdemes várnod a nagy döntésekkel a munkahelyeden. Egy kollégád jó tanácsa révén nagy lehetőséged adódik karriered egyengetésében. Meglepetésben lehet részed, ami visszaadja az önbizalmadat, és bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Pároddal a nyugalom napjait élhetitek most, és pont ez hiányzott a kapcsolatotokból. Szingliként adj egy esélyt annak, aki régóta kerülget, és randira hívott téged. 

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Most végre megtalálhatod a közös hangot a téged körülvevő emberekkel, mind a munkahelyeden, mind a családodban. Egy apró pénzügyi szerencsével az anyagi helyzeteden is javíthatsz, így nekiállhatsz tervezgetni. A párkapcsolatodra egy régi esemény vet árnyat, de hét végére meg tudjátok beszélni. Egyedülállóként engedd szabadjára az érzelmeidet, mert lehet olyan, aki erre vár már hónapok óta. 

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Végre elengedhetsz minden félelmet, ami a hetekben gúzsba kötött. Valaki a rokonaid közül biztosíthat támogatásáról, így esélyed lesz valóra váltani az egyik tervedet. A munkahelyen a lazítás időszaka következhet. A párod egy őszinte vallomást tehet, ami bizakodásra adhat okot a komoly jövőt illetően. Ha egyedül élsz, egy olyan programra kaphatsz meghívást, amit a felmerülő lehetőségek miatt kár visszautasítani. 

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

A hivatalos ügyek intézésére alkalmas lehet ez a hét. A munkahelyeden úgy érezheted, hogy végre nem vagy önmagad akadálya, így a főnökeid is értékelik a felszabadultságodat. Ha párkapcsolatban élsz, egy közös beszélgetés után mindketten érzelmesebben állhattok egymáshoz, ez meglátszódhat a testi kapcsolatotokon is. Szingliként itt lehet az idő a nyitásra, egy társaságban összejöhetsz valakivel, aki komolyabb egy futó kalandnál. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha következetes maradsz, véghez sikerülhet vinni azt, amibe a munkahelyeden belefogtál. A belefektetett energia megtérülhet a héten, anyagilag és erkölcsileg is. A pároddal megbeszélt hosszabb közös program tervezgetése mindkettőtöket izgalommal tölthet el, ne rontsátok el féltékenykedéssel. Ha egyedülálló vagy, úgy érezheted, hogy ragyogsz, és vonzod a férfiak tekintetét. Emiatt most valószínűleg több hódoló közül kell választanod. 

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A jól beosztott idő miatt a héten mindennek a végére érhetsz, és ez meghozhatja a gyümölcsét. Anyagiakban gyarapodhatsz, ha jól takarékoskodtál az elmúlt hónapokban. Egyik rokonod kedveskedhet neked, és emiatt jókedvű és bizakodó leszel. Ha a pároddal élsz, engedd kicsit lazábbra a gyeplőt, mert meghálálja majd. Szingliként ketten is felbukkanhatnak a múltadból, okosan válassz, mert ez kihat majd a jövődre. 

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Döntéshelyzetbe kerülhetsz a kollégáiddal szemben, és ha nem a pillanatnyi hangulatodnak engedsz, szerencsésen kerülhetsz ki belőle. Olyan élményben lehet részed, ami fizikailag és lelkileg is feltölt, és biztosíthatja a plusz energiákat a hétre. A kedveseddel a várva várt program közelebb hozhat titeket, és az elmúlt hónapok feszültségét is elsimíthatja. Most jött el az az időszak, amikor a szingli lét minden előnyét kiaknázhatod a barátnőiddel. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Egy ismerős tűnhet fel a múltból, és a régi sérelmeket tisztázva új lehetőségek nyílnak meg előttetek. A munkádban egy olyan kollégád segíthet neked, akitől nem vártad volna. A pároddal érdemes türelmesnek lenned, mert így gyorsabban lecsillapodhatnak a kedélyek. Ha nincs párod, most érdemes lehet a tervezett változtatást véghezvinned. Az új külsőd ugyanis potenciális partnereket sodorhat az utadba hamarosan. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

A józan ítélőképességed megmenthet egy szerencsétlen helyzettől. A munkahelyeden a főnökeid végre elismerhetik az utóbbi időszak kemény munkáját. A kedvesed olyan tervvel állhat elő, amit legszívesebben elvetnél, de ha támogatod őt, kifizetődhet majd a kapcsolatotokban. Ha egyedülálló vagy, a kollégáid hívhatják fel a figyelmedet arra, hogy valaki intenzíven érdeklődik utánad. Érdemes lehet bátorítani egy közös beszélgetéssel. 

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

A tervezett utazás elől elgördülhetnek az akadályok, most már bátran álmodozhatsz. Valaki, akivel régebben jót tettél, most viszonozhatja a szívességet. Ha távol kerültél az utóbbi időben a kedvesedtől, itt lehet az idő egy kicsit engedned, átbeszélni a problémákat. Szingliként egy közösségi eseményen, tanulás vagy sport közben megismerkedhetsz egy idegennel, aki olyan hatással lehet rád, amit már régen éreztél. 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Ha időt és energiát fektetsz a munkahelyi feladataidba, a kreativitásod által kiemelkedőt nyújthatsz. Egy régi sérelem miatti konfliktust sikerülhet feloldanod, és az illetővel újra jó lesz a viszonyod, ami örömmel tölthet el. A kedveseddel minden eddiginél szenvedélyesebb napokat élhettek meg. Ha még nincs párod, ne utasítsd el azt, aki a múltadból feltűnhet. Nem törvényszerű, hogy az újrakezdett kapcsolatoknak nincs jövőjük. 

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

A munkahelyeden mindenki tőled kérhet tanácsot, és segítőkészségedet a főnökeid is méltányolhatják. Egy váratlan vendég felbukkanása új lehetőségeket vethet fel, így neki tudsz állni egy régen tervezett projektnek. A párkapcsolatodban szenvedélyes napok jöhetnek, melyek éjszaka teljesedhetnek ki igazán. Szingliként véget kell vetned a bezárkózásnak, mert most lehetsz csúcsformában testileg és lelkileg is, készen egy új kapcsolatra. 

Forrás:

http://femina.hu/ezo/heti_horoszkop/201745/#

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!