A család továbbra sem tudta feldolgozni a nő elvesztését.



Tegnap végső búcsút vettek a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjától, rengetegen kísérték el utolsó útjára a fiatalon elhunyt anyát. Özvegye erősen tartja magát, tudja, hogy a három pici miatt nem omolhat össze, de a temetés számára nem hozott enyhülést: 'Csak egyre rosszabb lesz' - mondta.

Az egész országot megrázta a hajdúszoboszlói tragédia: nem sokkal a szülés után meghalt a hármasikrek édesanyja. Mindenki összefogott, hogy segítsen az özvegyen maradt férfin, és a félárván maradt babákon. Összesen 45 millió forintot gyűjtöttek össze a család segítésére, a temetés költségeit pedig az önkormányzat vállalta át. Az özvegy, Tamás borzasztóan hálás mindenkinek az adományokért, de természetesen ez a lelküket most nem könnyíti meg. Szörnyű fájdalmat élnek át, amin a temetés sem segített. 

'Sokan azt mondták, hogy a temetés után majd könnyebb lesz, de én ebből semmit sem érzek, csak egyre rosszabb' - mondta a Blikknek Tamás a temetés után, egyelőre nem tudja felfogni, hogy szerelme és gyermekei anyja tényleg távozott.

Már most a jövőre gondolok, amikor a gyerekek egyszer megkérdezik majd tőlem, hogy «hol van az én anyukám?»,

én pedig majd nem tudom, mit feleljek' - tette hozzá az apa, aki igyekszik nem foglalkozni a rosszindulatú hozzászólásokkal. 'Volt, aki szerint nem gyászolok igazán, mert nem járok talpig feketében, de kaptam olyan ajánlatot is, hogy örökbe fogadnák a gyerekeket' - mondta az apa. 

Forrás:

http://www.life.hu/news/20180104-eltemettek-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesanyjat.html 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!