Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Story magazinnak mesélt kapcsolatukról. Azt mondja, nincs benne rossz érzés, nem neheztel, noha három-négy éve nem találkozott nagymamájával. 

'Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, részemről nem bosszú, harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk. Mivel az élet minden területén csak az igazság fontos nekem, nem folytam bele a számomra kusza, áttekinthetetlen családi dolgokba, amelyek a szüleim és a nagyszüleim között zajlanak. Úgy gondolom, azzal tudok a legigazságosabban állást foglalni, ha kimaradok az egészből. Tudatosan választottam ezt az utat, és inkább magamra figyelek.Ha a nagymama vagy a nagypapa felhívna, és azt mondaná, kisunokám, szeretnénk veled találkozni, gyere ki hozzánk Gödöllőre, az más lenne. Ilyen kérés azonban nem érkezett hozzám' - nyilatkozta Csaba, akit a színésznő már nem is akar látni. 

'Velem nem lehet kibékülni. Nekem nincs unokám és menyem se, ami pedig nincsen, arról beszélni sem lehet. Döntenem kellett, vagy kitörlöm őket az életemből, vagy belerokkanok a történtekbe'. 'Talán a sors akarta így' - nyilatkozta nem régiben Pécsi Ildikó

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171207-megszolalt-pecsi-ildikoval-kapcsolatban-unokaja-ifj-szucs-csaba.html

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!