Nyílt levelet intézett a rádióshoz...



Bangó Margit úgy érzi, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című rádióműsorában megalázta a cigány mulatós zenét. Most felháborodott hangvételű, nyílt levelet tett közzé a Facebookon.

A történet ott kezdőtött, hogy Bangó Mrgit felfedezettje, Szigeti Ferenc mulatós énekes koncertjét hirdeti egy plakát, amit meglátott a Karthago együttes zenésze, akit szintén Szigeti Ferencnek hívnak. Utóbbi ezen felháborodott, mondván őt zavarja a névazonosság, szerinte ez megtévesztő, még akkor is, ha a hirdetésen szerepel a mulatószenész fotója is.

Ezt a témát vesézgette Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában, ami pedig Bangó Margótnak nem tetszett. Mint írja, a rádiós szerinte meggyalázta a magyar népzene kultúráját.

„Szigeti Ferenc magyarnóta- és cigánydal énekest kivételes tehetséggel áldotta meg a jó Isten, páratlan hanggal és előadó készséggel magas fokon műveli a magyar cigányzenét, amit ma a Bochkor Gábor önindító műsorában a Music Fm-en ledegradáltak, megaláztak, kigúnyoltak és kinevettek! Azon a felvételen, amit bejátszottak és kigúnyoltak, Ifj. Sárközi Lajos és cigányzenekara kísérte Szigeti Ferencet országunk egyik legtehetségesebb és legjobb prímása, hegedűművésze, aki nem mellesleg Prima Primissima Díjas! Kedves Bochkor Gábor és Karthagós Szigeti Ferenc ti ezeket nevettétek ki és aláztátok meg élő adásban? Én szégyellem magamat miattatok, helyettetek! Amit ti ma kigúnyoltatok és megaláztatok azt ne felejtsétek el, hogy HUNGARIKUM' – írja Bangó Margit a Facebook oldalán.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171115-felhaborodva-nyilt-levelben-uzent-bango-margit-bochkor-gabornak.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!