Ez a kislány alvás előtt azt szeretné, hogy a nagybácsi meséljen neki, de nem elég neki egy mese, hanem egyik könyvet a másik után elő kell venni, mert annyira szeret mesét hallgatni.

Ez év januárjában elárasztották az interneten egy öt esztendős afgán kisfiúról (Murtaza Ahmadi) készült képek, akiről kiderült, hogy Messi legnagyobb szurkolója, hiszen a szegénység sem akadályozta meg őt, hogy Lionel Messi mezt viseljen. A kisfiú nejlonzacskóból készített magának Messi-mezt, és így szurkolt a világklasszis Messi-nek.

Egy ismeretlen férfi leszólított egy 8 éves kislányt az utcán, hogy menjen vele. Arra kérte, hogy a gyerek rögtön menjen vele, mert valami súlyos dolog történt, nagy a baj, és az édesanyja megkérte, hogy hozza őt el.

Ez a legcukibb vita a világon. A kislány valódi problémákról szeretne beszélgetni apjával, de úgy tűnik, hogy az édesapa nem nagyon érti, hogy mit akar mondani.

Ettől talán nincs is aranyosabb. Egy apuka és gyermeke vitatkoznak kedvesen. Valószínűleg ettől aranyosabbat nem nagyon fogsz ma jobbat látni...

Jöjjön most egy videó, amelyben egy édesanya táncol szeretett fiával. Érdemes végignézni a videó minden egyes pillanatát.

A tánc örömöt ad, szeretet és szenvedély kell ahhoz, hogy ne legyen üres technikai mozdulatsor. A táncban szavak nélkül, a test, a lélek, érzelmeink, nőiségünk finom nyelvén tudunk beszélni.

Nekem is könnyben úsztak a szemeim, és azon gondolkodtam, hogy vajon még mennyien vannak hasonlóképpen, akiknek fontosabb a munka, a karrier, és minden más...

A 34 éves apa akkor lett rosszul éppen, amikor a felesége fél órára egyedül hagyta őt a három éves fiú gyermekükkel...

Nagy meglepetéssel tette feledhetetlenné lánya esküvőjét az apa – VIDEÓ A hagyományos esküvőkön a szokás szerint a menyasszonyt az örömapa vezeti az oltárhoz,...