Szívszaggató eset.



Egy kisgyermek rejtélyes halála miatt nyomoznak az egyesült államokbeli rendőrök. A kisfiú holttestét ugyanis a harmadik születésnapja után pár nappal az apja szárítógépében találták meg.

Brantley Lloydot augusztus 7-én találták meg. Az apa hívta a 911-et, mert a kicsi nem lélegzett. Az apa, Chet a kisfiú anyját is azonnal felhívta, hogy menjen át hozzá.

 

Brian James@yazzooguy

Mystery of toddler found dead in dad's dryer the day after his 3rd birthday in Virginia Beach https://metro.co.uk/2018/08/22/mystery-of-toddler-found-dead-in-dads-dryer-the-day-after-his-3rd-birthday-7873115/?ito=article.desktop.share.top.twitter … via @MetroUK

Mystery of toddler found dead in dad's dryer the day after his 3rd birthday

Brantley Lloyd was found 'extremely hot' and 'covered in sweat' by his dad in the dryer at his home, with police now investigating what killed the little boy

metro.co.uk

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

 

Az apa elmondása szerint a kisfiú akkor mászhatott a szárítóba, amikor ő aludt. Mikor rátalált, a gyermek már eszméletlen volt, teljesen át volt izzadva és forró volt a teste. A férfi szerint az asztmás kisfiú lehet, hogy bepánikolt és nem tudott kimászni.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy Brantley pontosan hogyan halt meg és hogyan kapcsolta be a gépet, miután belemászott. A rendőrség a boncolás eredményeire vár – írja a Metro.

A kisfiú már egy éve az apjával élt, mert anyja elköltözött tőlük.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!