Nézd meg milyen gyönyörű nővé érett Varga Miklós lánya.



Varga Miklós lánya, Vivien az apjára ütött. Ő is énekel és színészkedik.

Varga Miklós lánya, Varga Vivien legelőször az Ének iskolája című műsor második évadában tűnt fel 2014-ben. Vivien akkor még csak 13 éves volt. A lány azóta is énekléssel foglalkozik, első albuma Körhinta címmel 2017-ben jelent meg. Sőt, ugyanebben az évben megnyerte a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsort, amelyben Pál Dénes volt a partnere. A 17 éves tehetség az éneklés mellett rendszeresen fellép, így a színház sem áll távol tőle, legutóbb a Talpra, magyar! című rockmusicalben szerepelt édesapja mellett, de hamarosan újra együtt lesznek láthatóak a Trianon című rockoperában.

Varga Vivien olyan nagy zenészekre néz fel, mint például Whitney Houston, Céline Dion, de nagyon szereti Ariana Grande, Demi Lovato és Jessie J hangját is. Elmondása szerint nagyon küzd az álmaiért. A szülei mindenben támogatják őt, de csak a háttérből.

- Nem volt olyan pont, amikor eldöntöttem, hogy énekesnő leszek, de egyszer odaálltam apu elé, hogy tanítson meg énekelni. Erre azt találta válaszolni, hogy tanuljam meg Céline Dion dalát, a My heart will go ont. Ha azt el tudom énekelni, akkor beszélhetünk. Megtanultam, elénekeltem, mire azt mondta: hibátlan. Emlékszem, nagyon mosolygott - nyilatkozta a Borsnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzserré cseperedett Varga Vivien. A fotók között vannak olyan képek is, amelyeken ikertestvérével, Szabolccsal együtt látható.

Forrás:

https://femina.hu/hazai_sztar/varga-miklos-lanya-2018/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!