Fontos információ Telekomos Ügyfeleknek...



TELEKOMOSOK FIGYELEM! ITT A FANTASZTIKUS BEJELENTÉS TELEKOM ELŐFIZETŐKNEK! Tv, telefon és internet előfizetők is örülhetnek! Félmillió magyar örülhet ennek a hírnek nagyon! MOST MEGÉRI TÁJÉKOZÓDNI!

Kötöttség nélküli, olcsó tévé-interne-internet-telefon alapszolgáltatást indít a Magyar Telekom 4 ezer forintos havidíjért. Első körben félmillió háztartás számára lesz elérhető az új fapados csomag. Vadonatúj , eddig számunkra ismeretlen márkát indít el a Telekom, melynek neve Flip.Ez a szolgáltatás most nem a jól megszokott magenta színt viseli majd, hanem narancssárga lesz.De nézzük mi is ez valójában! A Flip lényegében egy alapszolgáltatást nyújtó csomag, mely magában foglal egy tv, telefon és internet előfizetést is.A minőség magas lesz, de prémium szolgáltatások nélkül és ami nagyon fontos kötöttségek nélkül!Magyarul egy alapszolgáltatás, mindenféle kötöttség és hűségidő nélkül, mindössze havonta 4 ezer forintért!!!Első körben mintegy félmillió háztartásban lesz elérhető a szolgáltatás, azaz körülbelül 60 városban és budapesti kerületben tudják majd igénybe venni az emberek.

Nem prémium szolgáltatásról van szó, így nem lehet majd alakítani a csomagot, nem lehet variálni, ez egy alapcsomag nagyon jó áron a megszokott Telekomos minőségben!palyazatfigyelo.info

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!