Nagyon keményen neki ment.



Nem kímélte a nehéz időszakot élő rádióst.

Bochkor Gábor lesz a vendége a ma este adásba kerülő NőCommentnek. A műsorban egy sereg hölggyel - többek között két exével, Dobó Katával, és Osvárt Andival beszélgetnek életről, kapcsolatokról, gyerekneveléről.

Kislánya, Nóri kapcsán Bochkor elmondta: komoly feladat volt apává válnia, de minden egyes pillanatát imádja. Ám mégis van valami, amitől tart: hogy kislánya vajon jól fog-e választani, ha egyszer arra kerül a sor.

'Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami...' - csípett oda Ábel Anita, majd Bochkor megpróbálta rövidre zárni a témát:

'Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, má­so­dikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus' – magyarázta Gá­bor, de Anita nem adta fel és tovább folytatta.

'Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő' – csapta le a labdát cinikusan a műsorvezetőnő.

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!