Szerinted kik lehetnek ezek?



Kutatások szerint egy ember átlagosan, naponta akár több tíz alkalommal is hazudhat, füllenthet. Most azonban 4 olyan csillagjegyről lesz szó, akik mindig az igazságot fogják mondani, mert ők egyszerűen az őszinteség bajnokai. Íme, a lista.

1. KOS

Mindig nevén nevezi a dolgokat, őszinte, sőt olykor annyira, hogy képes akár másokat feldühíteni. A Kos nem tudja elmismásolni a dolgokat, ő az egyenesség híve. Titkokat nem jó rábízni, mert hazudni, falazni sosem fog. Sokszor előbb beszél, mint gondolkodna.

2. VÍZÖNTŐ

Mindig azon a véleményen van, hogy az igazsággal könnyebb szembenézni, mint a hazugsággal. Ezért van, aki kényelmetlenül érzi magát a Vízöntő társaságában. Nem tiszteli azokat az embereket, akik nem becsületesek. Néha, tévedésből, vagy elővigyázatlanságból képes hazudni, de a szándékos hazugságok távol állnak tőle.

3. NYILAS

Rendkívül egyenes, amit gondol, azt kimondja. Nem kertel, nem szépíti a dolgokat. Szerinte a titkoknak, hazugságoknak nem szabadna létezniük a világon. És azok, akik ezt művelik, azok megvetendő emberek. Minden percben igyekszik nyitottnak, őszintének és igazmondónak lenni, mert élni szerinte csak így lehet.

4. OROSZLÁN

Ha mondanivalója van, akkor azt nyíltan és őszintén közli, nem játszadozik senkivel és semmivel. Szerinte az igazság az egyik legfontosabb dolog, és ő eszerint él. Az, aki az igazat mondja, az számára becsületes, tisztességes és megbízható ember. Sokan azt gondolják róla, hogy nincs taktikai érzéke, de az abból fakad, hogy a kellemetlen dolgoknak is hangot ad.

Forrás:

http://twice.hu/horoszkop/horoszkop-ez-a-4-csillagjegy-a-legoszintebb-mindkozul-akiktol-csak-az-igazat-fogod-hallani

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!