Ez súgják neked a hétvégére a csillagok



A Szüzeknek érdemes végiggondolniuk, mit is akarnak csinálni a hétvégén, a sok munka helyett ideje lenne, hogy élvezzék is az életet. A Nyilasokat egy belevaló, tombolós, zenés mulatság töltené fel igazán, a Halaknak azonban vigyázniuk kell magukra: az égiek könnyen okozhatnak bonyodalmat egészséged terén.

 

Kos

Annak a reményteljes gondolata, hogy mindkét napon addig alhatsz, ameddig csak akarsz, és a nagy semmittevésnek adhatod át magadat, biztosan csalfa mosolyt csal az arcodra, de ne éld bele magadat túlságosan... Talán mégis csak remény marad az előbbiekben felsorolt vágyak mindegyike. Egy gyermek, vagy egy gyermeklelkű felnőtt keresztbe húzhatja számításaidat, valaki a családodból megmutatja, hogy talán mégsem úgy lesznek a dolgok, ahogyan te azokat eltervezted... Szombaton végezd el otthoni teendődet, hogy este szórakozhass, illetve vasárnap lógathasd a lábad kedvedre. Így jut is, marad is.

 

Bika

Valóban fittyet akarsz hányni arra, hogy hétvége van? Ez nem egy dolgos munkanap, vagy épp kettő! Látványos lendületet veszel szombat reggel, magas fokozatra kapcsolsz, jössz-mész, tüsténkedsz, s rengeteg függőben lévő ügynek teszel pontot a végére. Ember legyen a talpán, aki képes követni téged és a tempódat, sőt, akad majd olyan ember, aki irigyelni fog ambícióidért! Sokan megkérdik azt, honnan van ekkora kitartásod, sőt lesz olyan személy, aki szívesen csatlakozna hozzád, de lehet, hogy nem veszed észre ebben az eszeveszett tempóban... Azért vasárnap köss barátságot a harmónia csendesebb formájával!

 

Ikrek

Túl vagy egy igencsak zsúfolt, ugyanakkor eredményes munkahéten, már csak egy dologra vágyakozol: a béke, a csend és a nyugalom hármasára. Ám megtörténhet, hogy a környezetedben élő emberek nem hagynak neked nyugtot. Hiába szeretnél egy picit visszavonulni és begubódzni, ez most aligha kivitelezhető, ugyanis addig fognak kérdezgetni, nógatni vagy épp piszkálni, amíg megmozdulsz, s az aktivitást helyezed mégis előtérbe. Ha van gyermeked, akkor Ő rágja a füled, hogy menjetek valahova, hisz mindig csak ígérgeted...

 

Rák

Ez a két nap jól alakul, s kedvező alkalmat kínál arra, hogy átnézd az otthoni ügyeidet, függőben lévő témákat, hivatalos, vagy magánjellegű irataidat, s nem utolsó sorban azt, hogy mely rokonodat hanyagoltad el mostanság. Vedd sorba a különféle dolgaid listáját. Meglehet, hogy a postai küldemények között lapul egy bontatlan boríték, ami az idő múlásával kellemetlen meglepetést okozhat. Talán elfeledkeztél egy kötelezettségedről, vagy van egy befizetetlen csekked? Légy alapos és tedd a dolgodat! A bolygóállások kedveznek egyéb típusú rendrakásoknak és szelektálásnak is.

 

Oroszlán

Már nagyon hiányzik a béke, valamint a szeretet érzése, ezért nagyon várod a hétvégét, a számodra fontos emberekkel eltölthető időt – igaz? Hát igyekezz elmerülni az emberi kapcsolatok javításában vagy épp építésébe, emellett az érzelmek elmélyítésében. Ha otthoni teendőid feltorlódása miatt nem leszel képes mindkét napot teljes egészében szeretteidre áldozni, azért pár óra biztos bele fog férni, és hidd el, jól fog esni. Akad, akivel karácsony, vagy akár ennél is régebb óta nem találkoztál, így sok minden van, amit meg tudtok beszélni. Egy közös ebéd, egy séta, vagy egy múzeumlátogatás nagyszerű közös program lehet.

 

Szűz

Eljött végre a pihenés és kikapcsolódás pillanata. Biztos, hogy lesz időd ezekre? Hét közben meglehetősen sokat álmodoztál erről a két napról, milyen dolgokat intézel el, és milyen programok férnek bele az idődbe. S vajon mi az, amit egyáltalán nem akarsz csinálni? Nos, amit már megterveztél, az szombat reggel igencsak eltérő formát ölthet. Ugyanakkor ne aggódj, az égiek nem gátolnak abban, hogy véghez vidd a vágyott tevékenységeket, ám folyamatosan érezni fogod, hogy nem munkával, takarítással, főzéssel kellene szöszmötölnöd, hanem élvezni kellene az életet. Megpróbálod?

 

Mérleg

A hétvégére több meghívás híre is befut hozzád, s akad majd ezek közt olyan, ami cseppet sem fog felvillanyozni. Viszont lehet olyan, amely egyértelműen magával ragad és izgalomba hoz. Alaposan gondold végig, kinek és mire mondasz igent, és mire is vágysz tulajdonképpen, ugyanis, amit szombat reggel kigondolsz, az biztosan valóra is válik. Talán akkor járnál a legjobban, ha minden számodra fontos dolognak helyet és időt szorítanál ezen a hétvégén, legyen az pihenés, buli, egy remek étek megalkotása. Akik fontosak, azokat ne hanyagold el!

 

Skorpió

Dicsérendő az előrelátásod, jól tervezettséged és szervezettséged, ami most úgy mutatkozik meg, hogy nem kell magányosan, sem pedig unalmasan töltened a hétvégédet. A családod, esetleg a közeli barátaiddal tervezett közös programok biztosan remekül sikerülnek, régen voltatok már így együtt. Mindent vigyetek véghez, amit elterveztetek, semmilyen őrültség ne maradjon ki a sorból! Lelkileg is megérint ez a két nap, ugyanis olyan eszmecseréknek lehetsz a részese, amelyek nem mindennaposak, csak ritkán adnak meg, és sokat okulhatsz belőlük.

 

Nyilas

Az előző hétvége nem feltétlenül sikeredett úgy, mint azt remélted, ezért most mindent beleadsz, hogy tökéletes végeredménnyel zárd az előtted álló két napot. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletessé formálásába fekteted. Egy belevaló, tombolós, zenés mulatság jönne igazán jól neked, mivel ennek segítségével ráébredhetnél, milyen sokan élvezik a társaságodat – és persze ez fordítva is igaz. Egy nagy beszélgetés is férjen bele az idődbe olyanokkal, akik számítanak neked a szürke hétköznapokban, de akkor kevésbé van időd rájuk.

Bak

Ezt a hétvégét töltsd nyugalomban! Békében, csendben teljen az idő jelentős része, lehetőleg olyanokkal, akiket szeretsz és meghallgatnak, vagy épp te lehetsz az ő támaszuk! Tegyél félre mindent, hogy kizárólag rájuk összpontosíthass, meghallgathasd örömeiket, bánataikat, tanácsokat adhassatok egymásnak. Akár hosszabb távú terveket is szövögethettek, például a húsvéti vagy a nyári kiruccanások formáit – hisz ezek nincsenek is már olyan messze. Az együtt töltött hétvége jót fog tenni mindenkinek, te is rájöhetsz, mit nélkülöztél az utóbbi hetekben.

Vízöntő

Lelkileg nem vagy maradéktalanul kiegyensúlyozott, sok kérdés vár válaszra munkáddal, anyagi ügyekkel összefüggésben, ám mivel hétvégét mutat a naptár, ne az agytekervényeidet dolgoztasd, hanem a magánéletedre és szeretteidre szentelj elegendő időt. Sokat segíthet, ha egy kedves barátnak elmondhatod azon dolgokat, amiket közvetlen családtagjaiddal nem feltétlenül szeretnél megosztani. Ha egy személyes találkozás kivitelezhetetlennek tűnik, akkor meséled el neki a gondolataidat telefonon vagy e-mail-ben.

Halak

A hétvégén ne légy felületes, bármiről legyen is szó! Például öltözz fel, táplálkozz egészségesen, ne keress extrém sportokat szórakozásként! Ez nem móka, ez nagyon is komoly! Az égiek könnyen okozhatnak bonyodalmat egészséged terén, s akár ágynak is döntenek pár napra! Csalóka lehet az idő, így könnyen megfázhatsz, összeszedhetsz valami bacilust, de most emésztési gondok is felmerülhetnek. Ha gyógyszertár környékén jársz, szerezz be pár vitamint, amivel elejét veheted egy komolyabb megfázásnak is.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!