Meg fogsz lepődni, hogy mennyire igaz...



A- Téglalap alakú fogak

Ha a metszőfogaid laposak, téglalaphoz hasonlóak, akkor határozott, egyenes embernek ismernek, aki mindig tudja, hogy mit csinál. Nem riasztanak meg a problémák, a magad részéről állsz elébe a megpróbáltatásoknak. Tőled aztán biztosan senki nem fogja azt hallani, hogy valamit feladtál. Szeretsz utazni és kalandozni, de csak akkor, ha nem szólnak bele abba, mikor és hogyan dönts. Sziklaszilárd jellemed sok munkahely támasza, nem meglepő, hogy a főnök szinte azonnal kiszúr és hamar felelősebb beosztást bíz rád.

Téglalap alakú fogak

B- Kerek fogak

Kerek a metszőfogad? Akkor te egy jótündér vagy. Kedvesség, báj sugárzik belőled, szeretsz segíteni az embereknek, szíveden viseled az elesettek sorsát. Más problémáját mindig a magadé elé helyezed, de ezt egy percig sem bánod, mert tudod, valakinek az életét megkönnyíted odafigyeléseddel. Imádod a romantikus dolgokat, sokszor elpityeredsz a meghatottságtól és mindenkiről csak pozitív dolgokat feltételezel. Egyik legnagyobb erényed mégis az őszinte megbocsátásra való képesség: nálad nem kell második esélyt kérni, a végtelen bizalmadnak köszönhetően bárkit újra a kegyeidbe fogadsz.

C- Háromszögletű fogak

Ha a két középső metszőfogad formája leginkább háromszögre emlékeztet, akkor te egy igazi művészlélekként élsz a világban. Arra vágysz, hogy mindig, minden szokatlan legyen, hogy meglepjen, hogy kalanddá váljon. Te ugyanis az emlékekből, élményekből táplálkozol, így arra törekszel, hogy minél színesebben teljenek a napjaid. Valamelyik művészeti ágban (vagy többen is?) kifejezetten tehetségesnek bizonyulsz, kreatív ötleteid, elgondolásaid szinte állandóan ott kavarognak a fejedben. Élvezed az egyedüllétet, ilyenkor szárnyal csak igazán a fantáziád!

Háromszögletű fogak

D- Négyzetes fogak

Ha úgy látod, a metszőfogaid leginkább egy szabályos négyzetre hajaznak, ráadásul nagyobbak is a szokásosnál, akkor vidám, barátságos emberként írnának le az ismerőseid. Nincsenek különös dilijeid, szokásaid, jó adag pozitivitás, de ugyanennyi félelem és negativitás is jellemez. Nem akarsz világmegváltó karriert, inkább az otthon melege, a család szeretete a fontos számodra. Szereted a békét, kerülöd a konfliktusokat, és nem törekszel arra, hogy mindig mindent a legjobban csinálj. Elfogadod, ha hibázol és tanulsz, fejlődsz általa. Normális szemléleted, hétköznapi viselkedésed sokakban bizalmat ébreszt - nem meglepő, hogy rengetegen támaszkodnak bölcs tanácsaidra, amiket nem félsz osztogatni annak, aki kéri.

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/egeszseg/fogak-szemelyisegteszt-onismeret?page=2

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!