Ők súlyos terhet cipelnek.



Ha hisznek az ilyesmiben vagy nem a lényeg az, hogy ez a felvétel elkészült és nem manipuláció. Egészen sok ideig vizsgálták a szakértők mert azt semmiképpen sem szerették volna, ha egy olyan videóval állnak ki a nyilvánosság elé, amiről később kiderül, hogy nem eredeti vagyis manipuláció. Itt az eredeti felvétel!

Őket sújtja a karma átka:

Úgy érzed, hogy neked soha semmi nem sikerül? Bármibe is fogsz, balszerencsés vagy, és olyan, mintha egy állandó negatív erő ülne rajtad? Lehetséges, hogy rossz karmával születtél, minden ember megkapja az előző életében elkövetett dolgokért a méltó büntetését.

Oroszlán

Eléggé beképzelt, és nagyképű, nem tudja elhinni, hogy rajta kívül más is meg tud csinálni valamit rendesen. Ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább.

Eléggé bosszúálló alkat is, az ellenségeit minden áron megpróbálja hatástalanítani. Szeret az áldozat fényében díszelegni, ő soha nem hibás semmiért.

Nagyon nehezen tud megbocsátani, állandóan kritizál, és bírál másokat. Kemény szavakat vág azoknak a fejéhez, akik nem szimpatikusak számára.

Egy idő után azt veszi észre, hogy nincsenek barátai, és a rokonai is elfordulnak tőle. Nem képes arra, hogy hosszútávú kapcsolatot kialakítson, mire észbe kap már elrohant mellette az élet.

Skorpió

Az az érzése, mintha mindig valaki figyelné ezért kissé paranoiás, és erős megfelelési kényszere van. Nem szereti, ha valaki ellentmond neki, és azokkal sincs jó barátságban, akik nem azon az állásponton vannak, mint ő.

Mindent megtesz azért, hogy elérje a célját, nagyon bosszúálló, és ha kell, ki is használja az embereket. Nem képes szépnek látni a világot, mindig valamivel elégedetlen.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be !

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!