Ettől rettegett már régóta.



Egyszer már legyőzte a mellrákot Bangó Margit, és mindig tartott attól, hogy egyszer kiújul. Sajnos bekövetkezett az, amitől a művésznő rettegett: talált a mellében egy újabb daganatot.

Bangó Margit megjárta a poklot évekkel ezelőtt. 2003-ban tapintott ki egy csomót a bal mellében. Hosszú hónapokig harcolt a rák ellen, több mint húsz sugárkezelést kapott, és kemoterápiát. Kihullott a haja, legyengült, de nem hagyta el magát. Attól azonban mindig rettegett, hogy egyszer ismét kiújul a daganata. Sajnos bekövetkezett az, amitől tartott, ráadásul hónapokon át titkolta a családja elől. 

Bangó Margit kétségbeesettFORRÁS: TV2

'Mindig

ott volt bennem a félsz, mi lesz, ha egyszer visszaesek, és most, hogy ez megtörtént, annyira elkeseredtem,

hogy ahelyett, hogy azonnal szóltam volna a gyerekeknek, inkább hónapokra begubóztam' - árulta el Bangó Margit, aki csak azután ment orvoshoz, hogy unokája és dédunokája sírva talált rá.

Amikor elmondtam, először sírdogáltunk, de mivel Tina erélyes lány, azonnal tárcsázta a régi kezelőorvosomat.

(...) Sajnos nem közöltek jó hírt: a jobb mellem tele van cisztákkal, és van köztük egy 1 cm-es, homogén szerkezetű is, ami aggasztónak tűnik, ezért sürgős biopsziát javasoltak. Amíg nem derül ki a végső diagnózis, addig lerágom mind a tíz körmömet'- mondta a művésznő a HOT! Magazinnak. Az eredmény lapzártáig nem érkezett meg.

 

 

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180125-bango-margit-daganata-kiujult.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!