Mutatjuk mit jósolnak neked a hétre a csillagok.



Vannak, akiknek a lehető leggyorsabban meg kell oldani valamilyen problémát, de vannak, akiknek az előttünk álló héten inkább a megfontoltan haladás, és a kivárás lehet a nyerő. Te melyikbe tartozol? Horoszkópunkból megtudhatod!

Kos (Március 21 – Április 19)
Meg kell nézned alaposabban mindent, amit ezen a héten akarsz megvásárolni, mert furcsa dolgokkal találkozhatsz, ha nem vagy elég óvatos! Ez fokozottan igaz az élelmiszerekre, abban ne ismert tréfát! Furcsa pletykát hallasz majd a munkahelyeden, de mielőtt bármit is teszel, gondold át alaposan, hogy később milyen következményei lehetnek majd a tetteidnek! A héten lejáró határidőkre különösen figyelj oda, ne csússz el semmivel!

Bika (Április 20 – Május 20)
Az erőnléted, kondíciód nem az igazi – talán most jött el az ideje annak, hogy komolyabban belevágj az edzésbe, a tested karbantartásába. Meg kell növelned minden költést, amit a családi béke megőrzésére fordítasz, de ennek később meglesz az eredménye, és fel fogod tudni számolni azokat a konfliktusokat, amik most megkeserítik az életedet. Az időjárás ne keserítsen el, ne akarj most is ugyanúgy öltözködni, mint tavasszal!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Egy furcsa programod lesz a héten, amin olyanokkal találkozhatsz, akikkel nem vagy jó ismeretségben, de szeretnél minél hamarabb megismerni. Egy furcsa kapcsolatot építhetsz ki valakivel, akivel azonban minden elfogadott szabály szerint nem lenne szabad! Ha sikerül is közelebbi kapcsolatba kerülnötök, akkor is tartsátok titokban, még a legközelebbi barátok és a szülők előtt is – hamarosan megérik a helyzet arra, hogy mindenki megtudja, de ez nem most van!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ne bánkódj amiatt, ha nem kaptál meg egy olyan munkát, amire nagyon vágytál – semmi sem történik véletlenül, ennek is megvan az oka! A gyűlölet egészen elképesztő dolgokra képes, ezt ne feledd el akkor, amikor nem érted majd egy munkatársad viselkedését! Nem kell eltitkolnod semmit, kedvesed előtt bármikor megnyílhatsz, de ne várd, hogy mindent azonnal megbocsásson, hiszen nagyon csúnyán viselkedtél vele nem is olyan régen!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Nem csupán egy felfogást kell elfogadnod, meg is kell értened mindent, ami mostanában testvéredet vezérli! Ne veszítsd el a fejed, ne hagyd, hogy a fejedbe szálljon bármilyen siker! Korábban már megtaláltál olyanokat, akikkel nem építettél ki eléggé szoros kapcsolatot, de most megteheted. Ha valamiben vesztesnek érzed magad, akkor gondold át, hogy mit tehettél volna másképpen, és próbáld meg a saját hasznodra fordítani a dolgokat.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Nem te vagy az első, aki megállapítja, hogy miért nem működnek jól a dolgok a környezetedben! Nincs szükség arra, hogy azokkal foglalkozz, akik nem méltóak a figyelmedre, akik nincsenek egy hullámhosszon veled. Ha felteszed magadnak a kérdést, hogy érdemes-e belevágnod egy vállalkozásba, akkor inkább hagyd az egészet – csak akkor fogj bele, ha ilyen kérdések fel sem merülnek benned, és biztos vagy magadban!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ne akarj az lenni, ami nem tudsz lenni! Ne állj ki senki mellett, akiben nem bízol meg maximálisan! Most meg kell állnod egy pillanatra, és át kell gondolnod, hogy mit is szeretnél pontosan! Tűzz ki magad elé célokat, és azokat valósítsd meg minél gyorsabban! Fel kell gyorsítanod a munkahelyeden egy feladatot, ami most még nem tűnik fontosnak, de néhány hét múlva mindenki ezzel fog foglalkozni – ha kész válaszaid vannak, abból sokat nyerhetsz!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Sok dologgal kellene foglalkoznod a héten, de nem elsősorban az a cél, hogy mindennel végezz, hanem az, hogy azoknak a feladataidnak tegyél pontot a végére, amit te is fontosnak gondolsz. Nem lehet úgy vezetni egy csapatot, ahogyan most tapasztalod a munkahelyeden, de hamarosan ez is megváltozhat. Nem kell hivatalos formába öntened semmit, amiről véleményt mondasz, most az is elég, ha megbízható vagy.

Nyilas (November 22 – December 21)
Mindenképpen kérj iránymutatást kedvesedtől, aki most sokkal inkább tisztában van a helyzeteddel, mint te magad. Ha minden a terveid szerint alakul, akkor hamarosan nagy változások lehetnek az életedben, de ehhez neked is tenned kell! Vannak olyan viselkedési normák, amiket minden helyzetben be kell tartanod, még akkor is, amikor úgy érzed, szükség lenne arra, hogy áthágd őket. Készítsd elő a változtatásokat, és legyenek válaszaid minden felmerülő kérdésre.

Bak (December 22 – Január 19)
Arra, hogy működik-e mindaz, amit kitaláltál, még várnod kell néhány hetet, akár egy hónapot is. De ne csüggedj, az út jó, legfeljebb apró korrekciókra lehet szükséged! Ha valaki megbántott, akkor azt őszintén mondd el neki, ne próbáld meg körülírni, ne próbálj meg köntörfalazni! Fel kell zárkóznod olyan családtagok mögé, akik már sikeresen túl vannak azokon a nehézségeken, amikkel most neked is meg kell küzdened.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ki kell húznod a gödörből egy barátnődet, pedig még te sem vagy teljesen kint belőle, de kívülről ez szerencsére nem látszik, szerencsére másokkal nem kell most foglalkoznod. Tegyél fel egy egyszerű kérdést, és nagyon figyelj arra, hogy mit és hogyan válaszol kedvesed. Nincs okod rá, hogy bármi rosszat is feltételezz, de azért nem szabad óvatlannak lenned! Az egészségeddel sokkal többet kell foglalkoznod, mint manapság.

Halak (Február 19 – Március 20)
Ha meg kell vásárolnod valamit, akkor ne habozz, intézd el minél hamarabb! Többféle hatás is van, amivel most meg kell küzdened, de ezek némelyike ki is oltja egymást. A nagy részével egyáltalán nem is kellene foglalkoznod, de sajnos nem világos, hogy melyek ezek. A tanulás sok hasznot hoz, de nem szabad túlzásba vinned, ne támassz megvalósíthatatlan elvárásokat magaddal szemben – apróbb lépésekben is ugyanolyan hatékonyan tudsz haladni.

Forrás:

http://www.anna.hu/ezoteria/heti-horoszkop-januar-8-tol-14-ig-11016.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!