Vajon te is a szerencsések között vagy?



Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik egész novemberben szerencsések lesznek. Közéjük tartozol?

Bizonyos csillagjegyek sokkal szerencsésebbek, mint a többiek. Ők azok, akiknek mindig minden sikerül. Szoktál irigy lenni rájuk?

Leginkább a munkahelyen lesznek nagyon szerencsések. Vagy fizetésemelés, vagy egy áhított új munkakör vár rájuk. Szakmailag most végre a csúcsra juthatnak. Lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák új ötleteiket, és szabadon kifejezzék magukat. Mindenben támogatást fognak élvezni.

Most olyan dolgokat tehetnek meg, amiről eddig mindig csak álmodoztak. Csupán egy kicsit toleránsabbak, és alkalmazkodóbbak kell legyenek, és a sikerek valósággal egymást fogják érni. Az emberi kapcsolatokban csak a nagyon fontos dolgokra kell összpontosítani, és akkor simán elkerülhetik a stresszes helyzeteket.

Oroszlán

A hónap első három napjában nagyon feszültek lehetnek, de azután végre nyugodt, és sikeres napokra számíthatnak. Mivel nagyon optimisták, mindent megkapnak, amit csak szeretnének. Erőfeszítéseikért most bőséges jutalmazást kapnak.

A Nyilasok számára a november tele van érzelmi adrenalinnal. Úgy tűnik, hogy nagy szerencse éri őket a szerelmi életben, végre bekopoghat a szívük ajtaján a nagy Ő. Szenvedélyes, és izgalmas hónapra kell számítani.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!