Sokak kedvence ennyit változott azóta...



Óriási népszerűségnek örvendett nálunk is A klinika című sorozat, addig soha nem látott nézőszámot produkált. Magyarországon először 1988-ban sugározták, de máig nem lehet megunni. Szereplői persze azóta eltűntek a szemünk elől, így néz ki ma Dr. Udo Brinkmann, és Elke nővér.

A klinika című sorozat 1985-től 1989-ig futott NSZK-ban, eredeti címe Die Schwarzwaldklinik volt. A Glottertalban játszódott televíziós műsor 28 milliós nézőszámot produkált, ami akkoriban rekordnak számított. Magyarországon 1988-ban kezdték el először sugározni, és itt is hasonlóan nagy volt a népszerűsége. Főszereplőit azóta sem feledjük, bár ők már eltűntek a nyilvánosság elől. Dr. Udo Brinkmann akkoriban nők millióinak szívét dobogtatta meg, ő volt az ügyeletes sármőr a sorozatban, de természetesen azóta felette is eljárt már az idő. 

Sascha Hehn, alias Dr. Udo Brinkmann

Forrás: ZDF, Getty Images

Elke nővér pedig kedves megjelenésével hívta fel magára a nézők figyelmét, és mindenki egy emberként szurkolt, hogy végre összejöjjenek Udóval, ami végül sikerült is! Elke nővért egyébként nem más alakította, mint Barbara Wussow, Klausjürgen Wussow lánya!

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-nez-ki-ma-a-klinika-ket-sztarja-udo-brinkmann-es-elke-nover.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!