Tricia Klein gyermekénél Timothy-nál autizmust diagnosztizáltak, két éves korában. Azóta az édesanya minden nap segít gyermekének megbirkóznia a napi feladatokkal.



Vannak azonban olyan dolgok, amelyekkel kapcsolatban Tricia nem tud neki segíteni, bármennyire szeretné is. Timothy például nem érzi jól magát a nagy tömegben. Ezért például nem mindig megye el az osztálytársai születésnapi bulijaira. Sokszor mondott le Tricia már meghívást emiatt.

Egyik nap azonban Tricia egy váratlan levelet kapott. A levelet Timothy egyik osztálytársának édesanyja írta. A levél mindent megváltoztatott.

Tricia fiánál autizmust állapítottak meg kiskorában, ezért a fiú nagyobb csoportban nem érzi jól magát.

Ez az is jelenti, hogy nem tud elmenni születésnapi bulikra, mert nem érzi ott jól magát.

Viszont az egyik osztálytárs édesanyja egy különleges meghívót küldött a kisfiúnak. Ez állt a meghívóban.

“Carter az iskolában Timothy mellett ül, sokat beszél róla itthon. Nagyon remélem, hogy el tud jönni. Lesz majd egy ugrálóvár és egy csúszda is. Vizipisztolyok is lesznek és Timothy előbb is jöhet, ha szeretne, mert akkor még nincsenek olyan sokan. Kérlek jelezzetek vissza, hogy meg tudjuk szervezni.”

 

Tricia könnyekig meghatódott, mikor ezt elolvasta. Érthető is miért. Az édesanya számra ez a kis figyelmesség rengeteget jelentett.

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/04/14/kisfia-egy-szulinapi-meghivoval-jon-haza-az-iskolabol-amit-a-meghivoba-irtak-attol-konnyezni-kezd/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!