Szinte mindenki álmodik mesebeli esküvőről, ahol mindenki jelen van, aki fontos számunkra, de sajnos ez sok nem így alakul...



Sajnos vannak olyanon közöttünk, akik ezt már nem tudják szeretteikkel megünnepelni. Andrea egy fiatal nő aki 2013-ban ment feleségül élete nagy szerelméhez.

Minden egyes részletét pontosan megtervezték és minden rendben volt. Csak egy fontos személy hiányzott.

Az esküvő előtt Andrea édesapja Mark hirtelen elhunyt, rákos beteg volt. A család nagyon le volt sújtva, Andrea főleg hiszen apja így már nem vezethette őt az oltár elé. A nagy nehézségek közepette Andrea családja úgy döntött, édesapját valahogy mégis az esküvői ceremónia részesévé teszik akkor is, ha már személyesen nem lehet jelen.

A filmben láthatjuk, amint a lány testvére Andrew elkezd beszélni. Andrea nem érti az egészet, hiszen testvére beszéde nem is volt megtervezve. Aztán a fiú apja emlékére egy dalt kezd el énekelni, a testvérek és a nagypapa táncolni kezdenek a lánnyal. A testvér elmondja azt is, ő vette fel a lány kedvenc dalát.

Nézd meg a lenti filmet, melyben ezt a szép jelenetet láthatjuk. Ez nagyon jó ötlet volt a családtól, és Andrea biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni ezt a különleges alkalmat.

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/04/07/az-eskuvo-elott-meghal-az-apja-de-a-csalad-gyonyoru-meglepetest-talal-ki-amitol-mindenki-elerzekenyul/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!