Válassz bátran egy képet...



Az alábbi teszt hosszú évek kutatómunkáján alapul. Nincs más dolgunk, mint választani egy képet az alábbiak közül, és elolvasni a hozzá tartozó személyiségleírást.

Ha a 2-es számot választotta: független, szabad és konvencióktól mentes. Az ilyen személyiség saját maga választja az útját. Munkája, tevékenysége művészi színfoltot is kap, és viselkedése pontosan a várakozásokkal szembe megy. Élete nagyon individualista, sosem követi a trendeket, mindig a saját elvei és meggyőződései alapján cselekszik.

Ha a 3-as számot választotta: dinamikus, aktív, extrovertált személyiség. Kész vállalni a komoly kockázatokat, kihívásokat, csak azért, hogy hogy izgalmas, kihívásokkal teli munkakört tölthessen be. A rutin bénítólag hat rá, az aktív szerepvállalás, az események közepében való tartózkodás a lételeme.

Ha a 4-es számot választotta: két lábbal áll a földön, kiegyensúlyozott és harmonikus. Értékeli a természetességet, az egyszerű dolgokat. Mások csodálják, mert a valóságnak megfelelően él, támaszkodhatnak rá. A hozzá közel állóknak biztonságérzetet nyújt, mindenki kedves, emberi gesztusairól ismeri. Visszautasít mindent, ami ellentmond a jó ízlésnek és banális. Szkeptikus a divatirányzatokkal szemben, számára a ruha elsősorban praktikus.

Ha a 5-ös számot választotta: pragmatikus, nagy az önbizalma, profi. Irányítja a saját életét, és nem hagyja, hogy a dolgok kicsússzanak a kezei közül. Problémáit praktikusan, egyszerűen oldja meg. Reális elképzelései vannak a hétköznapi elvárásokkal kapcsolatban, munkáját nagy felelősséggel végzi, mivel pontos, megbízható ember. Akaratereje másokra is ösztönzőleg hat, és csak akkor elégedett, ha maximális teljesítette vállalt kötelezettségeit.

Ha a 6-os számot választotta: békés, diszkrét, kerüli az agressziót. Könnyen barátkozik, ám fontos számára a függetlenség és az intimitás. Időről-időre szeret elvonulni, és magányosan meditálni az élet értelmén. Térre van szüksége mindehhez, ám nem magányos típus. Megbékélt magával és a környezetével, értékeli az életet és azt, amit tőle kapott.

Ha a 7-es számot választotta: gondtalan, játékos és boldog. Szereti a szabad, spontán életet, minél többet ki akar hozni az életből. Mottója: csak egyszer élünk. Nagyon kíváncsi, mindenre nyitott, a változások jó hatással vannak rá. Semmi sem rosszabb számára, mint a kötöttség, ezért folyamatosan készen áll az új élmények befogadására.

Ha a 8-as számot választotta: romantikus, álmodozó és érzelmes. Nagyon érzékeny személyiség, elutasítja, hogy a dolgokat csupán racionális szemszögből kell nézni. Legfontosabb számára a megélés, az álmok. Kerüli azok társaságát, akik szerint a romantika a könyvespolcokra való, és akiket csupán a ráció vezet.

Ha a 9-es számot választotta: elemző, magabiztos, megbízható. Becsül mindent, ami minőségi és tartós. Apró kincsekkel veszi körbe magát, amelyekre egyedül talál rá, míg mások figyelme egyszerűen elsikkad felettük. A kultúra fontos szerepet tölt be életében, stílusa csak rá jellemző elegáns és exkluzív, távol áll a szeszélyes divattól. Számára a kulturális öröm az ideális, eszért olyan emberek társaságát keresi, akik rendelkeznek bizonyos fokú műveltséggel.

Forrás:

http://filantropikum.com/valassz-egy-kepet-es-megmondjuk-milyen-szemelyiseg-vagy-meg-fogsz-lepodni-az-eredmenytol/

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!