Ez év januárjában elárasztották az interneten egy öt esztendős afgán kisfiúról (Murtaza Ahmadi) készült képek, akiről kiderült, hogy Messi legnagyobb szurkolója, hiszen a szegénység sem akadályozta meg őt, hogy Lionel Messi mezt viseljen. A kisfiú nejlonzacskóból készített magának Messi-mezt, és így szurkolt a világklasszis Messi-nek.



Amikor Lionel Messihez is eljutott a hír, akkor megígérte, hogy felkeresi a kisfiút és ad neki egy eredeti mezt. Később kiderült, hogy a kisfiú Afganisztánban él ezért az Unicef segített eljuttatni az eredeti mezt a kisfiúnak.

Végül pedig a kisfiú álma valóra vált, és személyesen is találkozhatott a világklasszis labdarugóval. A Qatar-ban megszervezett Barcelona-Al Ahli barátságos mérkőzésen, a kisfiú pályára léphetett a valódi focistákkal, és mérkőzés elején megengedték, hogy ő helyezze el a labdát pálya közepén.

Egészen jól érezte magát a kisfiú a csapat tagjai között. Micsoda élmény lehetett neki, hogy a csoportképen is rajta lehetett.

Micsoda gesztus. Biztosak vagyunk benne, hogy a kisfiú soha nem fogja elfelejteni! Biztosan sokan szeretnének a kisfiú helyében lenni, de Ő igazán megérdemelte, hiszen valószínű, hogy Ő a legnagyobb Messi legnagyobb rajongója!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!