A haldoklóknak lehetnek fura kívánságaik, de az embernek is sokkal könnyebb úgy elengedni őket, ha valamit tesz azért, hogy teljesüljön, mert még utoljára mosolyogni láthatjuk őket...



A halál sajnos az élet elkerülhetetlen része, egyszer mindannyiunkat utolér. Azonban a sors néha különösen kegyetlen, és néhány embertársunknak sokkal kevesebb időt ad, mint amennyit megérdemelnének. Ártatlan kis gyermekek betegednek meg, akik még el sem kezdték ezt a kalandos életet. Ilyenkor gondolkozunk el azon, hogy ha létezik Isten, akkor mégis miért csinál ilyet…

Az elmúlás még akkor is fáj, ha idősebb korban ragadja el szeretteinket. Ilyenkor, ha van mód rá, és a betegség engedi, lehetőséget kapnak arra, hogy elrendezzék az elvarratlan szálakat, méltó módon elbúcsúzzanak szeretteiktől, és ha egészségi állapotuk engedi, még egy kicsit megtapasztaljanak az élet naposabb oldalából.

Ez most nem egy vidám válogatás, de sajnos, ugyanúgy mint az öröm és a boldogság, ez is az élet része. Mert az élet kegyetlen…

Amikor a 6 éves Helenát rákkal diagnosztizálták, elkezdett apró szeretet-üzeneteket elrejteni a házban a szülei számára, hogy megtalálják őket, miután ő már nincs közöttük.

 

Egy héttel a nagypapám halála előtt becsempésztem egy üveg sört a kórházba. Ez volt élete utolsó söre.

Amikor a hajléktalan megtudta, hogy rákos és csak hetei vannak hátra, az egyetlen kérése az volt, hogy találjanak a kutyája, Baby számára egy szerető, új családot.

Az utolsó kívánsága az volt, hogy legjobb barátját, Olivert, a macskát utoljára láthassa és elbúcsúzhasson tőle.

 

“Anyukám utolsó tánca édesapámmal, egy nappal a halála előtt, a rákkal való 15 évnyi küzdelem után.”

A haldokló 7 éves kisfiú azt kérte a súlyosan beteg anyukájától, hogy engedje meghalni, hogy odaadhassa neki a veséit, és megmenthesse édesanyját.

Az 54 éves Mario elbúcsúzik a rotterdami állatkert zsiráfjaitól, akiknek az elkerített helyét betegsége előtt takarította.

A tetoválóművész teljesíti a 12 éves kisfiú utolsó kívánságát egy színes filctollakkal készített tetoválással.

Az öt éves kislány utolsó kívánsága az volt, hogy “összeházasodjon” legjobb barátjával. A szívszorító eseményt a kislány halála előtt pár órával tartották meg.

Mivel az igazi esküvőjén nem teheti meg, a haldokló édesapa utolsó kívánsága az volt, hogy az oltár elé kísérhesse 11 éves lányát.

A gyermekét egyedül nevelő, végstádiumú rákban szenvedő apuka utolsó kívánsága az volt, hogy négyéves gyermekének megtalálja a tökéletes új családot.

A nagymamám szerette volna látni az óceánt, mielőtt hospice házba költözött volna. Az arca mindent elárul

A haldokló állatorvos utolsó kívánsága az volt, hogy találkozhasson a kedvenceivel a kórház falain kívül.

Sikerült a nagymamánk hospice házába becsempészni néhány cicát, hogy teljesíthessük utolsó kívánságát.

Ennek a hajléktalannak az volt az utolsó kívánsága, hogy még egyszer láthassa legjobb barátját.

A 3 éves kislány utolsó kívánsága az volt, hogy találkozhasson egy herceggel és hercegnővel.

Megrázó képek, köszönöm, hogy végignézted őket. Az élet sokszor nagyon kegyetlen tud lenni, jó látni, hogy végül teljesült az utolsó kívánságuk. Megsirattam őket…

Forrás:

http://harmonikum.co/14-utolso-kivansag-amelytol-darabokra-torik-a-szived/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!