A Facebook-oldalon leleményes anyukák és apukák osztanak meg egymással zseniális trükköket. Mikor megszületik a gyerek, nincs mese, hétköznapi szülők azonnal zseniális feltalálókká avanzsálnak.



Hiszen a kisbabával újabb megoldandó problémák is felmerülnek, amelyekre jól jöhet néhány pofonegyszerű, mégis zseniális DIY-praktika. Ezen a Facebook-oldalon pontosan ilyesmiket gyűjtenek össze a leleményes szülők.Biztosan mindenki talál köztük olyat, ami megoldja az ő problémáját is, mutatunk néhány fantasztikus megoldást ízelítőnek!1Ha a kicsi nem tudná, mennyi WC-papír szükséges…2Egy egyszerű ötlet, hogy ne ragadjon minden a jégkrémtől.3 Egy matrica, és máris könnyebb megkülönböztetni a jobbot a baltól!
4Tölts meg festékkel egy zárható zacskót, így egy csepp kosz nélkül kreatívkodhat a kicsi.5Készítsen gyereked igazi műalkotásokat! Ragassz le néhány csíkot, aztán hagyd, hogy a kis művész összepingálja a vásznat – a szuper végeredmény pedig mehet a falra!6Ezzel a szuper tálcával bármit megesznek a kicsit!7Készíts karkötőt a gyerekednek a telefonszámoddal, ha elkószálna valahol!  Forrás: nlcaf

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!