Megdöbbentő vallomás



Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket, azt állítja, a tévés többször is bizarr aktusokat kért tőle, míg a személyi asszisztenseként dolgozott. A ValóVilág egykori szereplője leszögezte, hogy ő mindegyik ajánlatot visszautasította. Éva szerint a nemleges válaszok ellenére folytatta Havas Henrik, ami nagyon megviselte az egykori valóságshow-sztárt.

„Ez nem minden emberrel történik meg az életében, ezek olyan mély sebet hagytak bennem. Azt hittem, hogy az elmúlt években ez már elévült, de most látom ezeket a zaklatási dolgokat, és egyre jönnek elő ismertebb, vagy nem ismert emberek,

azt gondoltam, lehet vagyok egy olyan személyiség, aki hogyha ezt megteszi, azáltal segítek másoknak'

– mondta a Tényeknek Éva, aki attól is fél, hogy egész életében magával fogja hurcolni a történteket. „A legdurvább, amit mondott - azon teljesen kikészültem, mert tényleg konzervatív családban nőttem fel -, hogy análisan kielégítem-e, mert ő nagyon szereti az anális szexet' – mondta Éva. „Rossz volt, hogy csalódtam egy olyan emberben, akire felnéztem, és csalódással kezdődött az egész médiakarrierem' – mondta Baukó Éva, akit egy közös ismerős mutatott be Havas Henriknek, amikor még egyetemista volt.

Borzasztó naiv lány voltam akkoriban, a szüleim elég konzervatívan neveltek'

– mondta Éva. Elmondta, hogy Havas Henrik megkérte, legyen a barátnője, cserébe fizetné neki az albérletét és segítené a tanulmányait. Mikor ezzel sem ért célt, állítólag fenyegetni kezdte Baukó Évát: azt mondta, elintézi, hogy ne legyen munkája a médiában. 

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171206-sirva-vallott-havas-henrikrol-bauko-eva.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!