Ezért jelenthetik fel.



Feljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter.

A Weisz Fanni nevével fémjelzett modelliskolában történt csalás miatt fontolgatnak feljelentést a károsultak.Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy anyuka már beszámolt a történtekről: nem kapott számlát a befizetett összeg után, és úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy PéterFORRÁS: FEM3 CAFÉ

Az édesanya halláskárosult lányát vitte el egy válogatóra. Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter és egy barátja vezényelték a dolgok üzleti részét, és mivel nagyon tehetségesnek találták a kislányt a félmilliós tandíjnak csak a felét kérték, ám helyben le kellett volna tenni 50 ezer forintot. A kálvária ezzel kezdődött, aki végül utalással fizetett, de később mégis úgy döntött, nem járatja lányát az iskolába.Ennek ellenére három részletben követelték a fennmaradó 200 ezer forintot.Felhívtam az
ügyintézőjüket, aki arrogáns módon közölte: ha nem fizetek, akkor kötbért kell fizetnem, ami a képzés teljes díja, azaz 495 ezer forint' - osztotta meg a történteket az anya, akinek végül nem kellett fizetnie, demegtette a feljelentést a NAV-nál, mivel számlát azóta sem kapott. 

Az ügy elterjedése után több család is jelezte az anyánál, és Weisz Fanni édesanyjának ügyvédjénél, dr. Halász Tamásnál, hogy hasonlóan jártak. A hatóságnál feljelentés fog történni a modelliskola ellen csalás miatt. 'Még egy-két adatot várok, és ha meglesznek,az illetékes rendőrkapitányságra adjuk be a feljelentést csalás megalapozott gyanúja miatt.Ennek a büntetési tétele a csalás mértékétől függően 2-8 évig terjedhet' - mondta a Borsnak az ügyvéd. 

Azt nem tudni, Weisz Fannit mennyire vonták bele a történésekbe, de a modell csak oktatóként dolgozik az iskolában, és az anyuka is azt vallotta, hogy olyan érzése volt, Fanni nem tud a körülötte folyó dolgokról. Természetesen Weisz Fanni édesanyja is megtesz mindent, hogy tisztázza lánya nevét.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!