Ha téged is felháborít nyomj egy megosztást.



Soha nem hittem, hogy valaha is ilyen helyzetnek leszek kitéve, mint amit ma át kellett hogy éljek, ráadásul a saját házunk előtt! Elmentem kocsival ma délelőtt 9 óra után a hozzánk legközelebb lévő Spar üzletbe bevásárolni. Mivel még ma a szabadságomat töltöm, gondoltam lerendezem a heti nagy bevásárlást. Miután végeztem, bepakoltam a csomagtartóba a 3 szatyor élelmiszert és elindultam haza. 

A házunkhoz érve beálltam a bejáróra, kiszálltam majd a csomagtartóból kivettem a 3 szatyornyi ételt. Ekkor lefékezett mögöttem egy régebbi piros színű Opel Astra, kiugrott belőle két cigány férfi és ki akarták tépni a kezemből a 3 nejlon táskát 'Add ide b...meg' - felszólítással! 
 

 

 

Így nézett ki a kocsi

Kiabálni kezdetem ekkor az egyik megütött én a földre estem az egyik zacskó kiszakadt és a kihullott belőle az összes kaja. A másik két zacskóval a baseball sapkás idősebb férfi beugrott a kocsiba, a fiatalabb, aki arcon vágott még a földről gyors összekapkodott 1-2 dolgot majd rohant vissza a kocsihoz ő is. Ezután elhajtottak. 


Az egész nem volt több mint 20-30 másodperc, de szinte egy örökké valóságnak tűnt. Mire a férjem meglátta a házból hogy mi is történik és kiszaladt az utcára, már hűlt helyük volt. 

Aki megütött, ő egy fiatalabb 20-25 év körüli férfi lehetett, piros tűz formájú tetoválás volt a karján. Az idősebbik olyan 50-es évei elején járó lehetett. A harmadik személyt nem láttam igazán, ő volt a sofőr /nem szállt ki az autóból./ 

A rendőrségi feljelentés természetesen megtörtént, de szeretném a Ti segítségeteket is kérni, hátha a leírtak alapján valaki felismeri őket. Gondolom így szervezetten hárman végzik a rablásokat és nem ez volt az első esetük. 

Aki érdemleges információval rendelkezik ezekről a személyekről, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelensége megőrzése mellett, ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma. 

Még mindig a történtek hatása alatt vagyok, de remélem, hogy minél hamarabb siker majd elkapni ezeket az aljas tolvajokat. Elképesztő, hogy milyen világban élünk! Kérlek Titeket osszátok!!!! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!