Aki csak tudja ossza meg.



KÉRJÜK OLVASSÁTOK EL ÉS OSSZÁTOK MEG!

 

Mit érdemel a bűnös, aki tegnap késő este kutyasétáltatás közben yorki kölyök kutyáját, aki a pórázt rángatta felkapta, fojtogatta, izomból földhöz csapta, majd egy közeli erdőbe szemétként eldobta?


 

Minek nevezzük őt? Embernek, lénynek, teremtménynek? Vagy nevezzük nevén a gyermeket?


 

ÁLLATKÍNZÓ VAGY! FELELNED KELL TETTEIDÉRT!


 

Mit érdemel egy állatkínzó? Ejnye-bejnyét? Irgum-burgumot, vagy börtönbüntetést?

 

Ha eleged van már, hogy az esetek jelentős részében megússzák rémtettüket az állatkínzók, OSZD MEG ezt a posztot és küzdj velünk az ÁLLATKÍNZÓK ellen.


 

AZ ESET!


 

Most kaptuk a hírt, hogy tegnap este 9-10 óra között Mezőtúron a lakótelep melletti kiserdőben kutyasétáltatók egy fiatal férfire lettek figyelmesek, aki meglóbált és elhajított valamit.


 

A kíváncsiság odavitte az eldobott ‘dolog’-hoz a sétálókat és megdöbbenve látták, hogy egy picike kiskutya élettelen teste hevert a földön.



 

A kutya szája véres, teste még meleg volt, ezért feltételezték a megtalálók, hogy bántalmazás áldozata lett, azonnal hívták a rendőrséget.

 

A rendőrség azonnal a helyszínre sietett és rövid időn belül megtalálták a feltételezett állatkínzót, akit kihallgattak majd elengedtek.


 

Információnk szerint a kutyasétáltatók azonnal felismerték a kiskutyát és az azt elhajító zavartan viselkedő fiatal férfit.

 

A kiskutya “felbosszantotta” valamivel a fiatal férfit, amiért az megtorlásul bántalmazta majd földhöz csapdosta az 1 kilós csöppséget, aki belehalt a sérüléseibe.


 

Hogy hova tűnt a kiskutya teteme, egyelőre nincsenek információink.


 

Oldalunk jelezte a történteket Wegera György csapatának és azt az információt kaptuk tőlük, hogy a Kutya-segélyszolgálat Alapítvány feljelentést tesz állatkínzás miatt.


 

A kép közepén az elkövető nem a megölt Yorkit, hanem egy másikat tart a kezében.

 

forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!