Felháborító dolgot találtak ki.



Szép lassan felszámolhatják az önfenntartó rendszereket annak érdekében, hogy még több GMO és egyéb szenny élelmiszert ránk sózzanak…

Persze most még hivatalosan tagadják, hogy ez lenne a végső törekvés, az azonban határozottan és jól látható, hogy a világ egy része olyan törvényrendeleteket kezdett el hozni, melyek korlátozhatják az önfenntartási jogokat.

A hivatalos verzió és indoklása arról szól, hogy azért lesz és van rá szükség, hogy biztosítsák a biztonságunkat, és ne legyen ellenőrizetlen körülmények között megtermelt zöldség.

Éppen ez ügyben született már korábban az USA-ban egy elmarasztaló ítélet egy idős házaspárral szemben.

A bíróság ugyanis kerek-perec kimondta: nem termeszthettek zöldséget a saját kertjükben, mivel az élelmiszer minősége és biztonságossága nem garantálható.

Gondoljunk bele:

Ez lesz a “szép új” jövő?

Amikor hatalmas mezőgazdasági és élelmiszervállalatok mondják majd meg, mit ehetünk, és mit nem?

A GMO lobbi által támogatott cégek elosztóközpontok lesznek, ahonnan elosztják majd a világ élelmiszereit.

Szép lassan egyre több olyan rendelkezés fog születni, ami aláássa majd minden országban az önfenntartás jogát.

A végső cél az, hogy ők maguk etessenek minket, és az összes piacot genetikai hulladékkal árasszák el, amit olcsón állítanak elő, és borsos áron tehetik a családok asztalára.

Őszintén reméljük, hogy gellert kapnak ezek a globális próbálkozások, és lesznek olyan országok, erők, amik meg tudják majd ezt akadályozni.

Egyelőre ők állnak “nyerésre”…

Forrás: https://hirturi.blogspot.com

Kiemelt kép forrása: pecsma.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!