Mesélt arról, hogy történt velük azóta, hogy megérkezett az új családtag...



Amikor megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, a kis Benjámin, a színésznő boldog, ám egyben szomorú üzenetet tett közzé, amiben elmondta, hogy a kisfiú Down-szindrómával született.

Benjámin most 10 hetes, a színésznő pedig minden idejét vele tölti, és nagyon boldog, hogy már három csodás gyermek anyukája lehet.

Dóra elárulta, hogy annyira élvezi a főllású anyukaságot, hogy minél tovább szeretne otthon lenni vele és a családdal.

Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem.

- árulta el.

Elmondta, hogy bár most kevesebb ideje van Zorka lányára, és kevesebb programjuk van együtt, de a kislány nem féltékeny a tesóra, sőt, nagyon szereti az öccsét, és nagyon türelmes vele.

Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legnagyobb boldogságot az életemben.

- mesélte.

Forrás:

http://netujsag.net/vegre-szinetar-dora-nyilatkozott-10-hetes-kisfiarol-76767

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!