Végre meghozták a döntést.



Megdöbbentő döntésre szánta el magát Hosszú Katinka és Shane Tusup. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Shane Tusup megható beszédét követőenHosszú Katinka rengeteg embert bocsátott el a közös cégükből. Az egyik dolgozó megszólalt a téma kapcsán, és azt mondta: teljesen váratlanul érte őket a döntés, hiszen semmilyen előjele nem volt a dolognak. 

Most pedig kiderült, hogy a házaspár az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot is megszüntette, amely sokak kedvence volt, de különösen Shane-nek volt a szíve csücske: 

'Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem' volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak.' - mondta az edző. 

'Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra.' - folytatta Katinka

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180119-megszuntetik-az-iron-lady-arcanum-kepsorozatot.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!