Jöjjön most egy teszt, amely igen csak megdöbbentő. Ne lepődj meg, ha valami érdekes vagy valami igazságot tudsz meg magadról.



Válassz egy zoknit, mindent elárul rólad! Félelmetesen igaz és találó teszt

Nézd meg a 8 képet és válaszd a hozzád legközelebb állót!

       

Olvasd el a választott képhez tartozó jellemzést!

1. Sima zokni

Ha ezt választottad távol áll tőled az ostobaság. Sőt! Nagy intelligenciád lévén született vezető vagy, sokakat inspirál a tudásod. Mindig gyorsan tudsz változni, változtatni, nem ijedsz meg az új helyzetektől, feladatoktól. De! néha nem ártana egy kis lazítás, egy kis humor. Csempéssz bele egy kis „életet” a mindennapjaidba és szánj idő a pihenésre!

2. Csíkos zokni

Ha ezt választottad, egyértelműen azt jelenti, hogy te nagyon megbízható ember vagy. Fontos számodra a családod, de a barátaid is mindig számíthatnak rád. Sokan kérnek tőled tanácsot és talán még többen osztják meg veled titkaikat, amivel nem élsz vissza. Rendkívül jól kommunikálsz, ezért nem csoda, ha szinte mágnesként vonzod magad köré az embereket.

3. Pöttyös zokni

Ha ez a zokni áll hozzád a legközelebb, az azt jelenti, hogy sokkal félénkebb és visszahúzódóbb vagy, mint az átlag. Folyamatosan keresed a családod, barátait és kollégáid figyelmét és szeretetét, a legtöbbször a háttérbe húzódsz. Mégsem vagy unalmas, egyszerűen csak félénk vagy ahhoz, hogy olyan dolgokat csinálj, ami extravagánsnak tűnhet. Visszahúzódó lelked sokszor mégis kinyílik mások felé – mégpedig humor formájában, amihez nagyon értesz.

4. Rombuszos zokni

Ha ezt a zoknit választottad, akkor egy kicsit vadóc vagy. Imádod a kalandokat, izgalmakat, nem rettentenek el a kockázatos helyek, helyzetek. Szereted az új ismeretlen dolgokat, szívesen felfedezed a világot. Imádod az extrém sportokat, helyzeteket, és még a barátaid sem tudnak ezekről lebeszélni. Ez nem baj, de ha munkáról van szó, akkor próbálj meg kevésbé kockázatos feladatokat keresni, vagy a meglévőket egy kicsit rutinszerűbben elvégezni. Ha csapatban dolgozol, ne csak saját fejed után menj!

5. Cikk-zakk csíkos zokni

Talán egy kicsit más vagy, mint a barátaid, de nem baj! Mókás és keratív vagy, ami nem tesz unalmassá. Igaz, néha egy kicsit felületes, hanyag vagy – a barátaidnak sokszor érthetetlen, miért viselkedsz úgy, ahogy. Néha bele is taposol a lelkükbe, de sokszor ezt észre sem veszed. Általában más véleményen vagy, mint a környezted, de ez sokszor azért van így, márt már fényévekkel előrébb jársz, mint ők.

Amit meg kellene tanulnod: nem szégyen bocsánatot kérni!

6. Szivecskés zokni

Ha ezt választottad, egyértelműen romantikus lélek vagy. Vidám, jó kedélyű és hűséges barát vagy, nehezen viseled a szomorúságot és a fájdalmat. Fontos számodra az ölelés, az ad kellő erőt, hogy egy-egy nehéz helyzetből gyorsan talpra tudj állni. Hatalmas szíved van – ezért is szeretnek annyian.

7. Virágos zokni

Javíthatatlanul optimista vagy – ami egyáltalán nem baj ebben a kemény világban. Alapjaiban boldog, elégedett vagy az életeddel, és a legrosszabb helyzetekben is meg tudod látni a jót. „A világ szép” – sugárzod, és sokaknak sikerül is átadnod (még ha ideig-óráig is) ezt a szemléletet. Nem tudod elviselni a hazugságot, és ha megbántanak.

8. Sokszínű zokni

Harsány, hangos vagy, akárcsak a kiválasztott zoknid. Büszke ember vagy, és ezt nem félsz hangoztatni. Általában az ilyen típusú emberekből lesznek a jó szónokok és színészek, illetve ők a társaság középpontjai. Könnyen bedőlsz a hízelgőknek – ez az egyik gyengéd. Amit meg kell tanulnod: kicsit vegyél vissza a feltűnési viszketegségedből, mert ellenkező esetben könnyen a középpontból a kör szélén, magányosan találod magad. - VIA

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!