A tudósok egy kísérlet folyamán az emberek természetét és színeket összefüggését vizsgálták. A tanulmányból megtudhatjuk, hogy melyik szín mit fejez ki. Lássuk, te melyiket választod!



Kék

A kék a víz színe, ez a szín azért vonz minket, mert a víz fontos a számunkra, hiszen nélküle nem tudnánk élni. Akik ezt a színt választják, nyugodt és kedves emberek.

Zöld

A zöld az élet színe, gondgondoljunk csak bele, milyen sok zöld színű élelmiszert ismerünk. Akik a zöld színt kedvelik, nyugodtak, békeszeretőek és általában szeretnek kertészkedni. A kék után a második legnépszerűbb választás, a kutatók szerint a nők, a férfiakkal ellentétben a világosabb árnyalatait szeretik.

Piros

A vörös egy igazán feltűnő szín. Azok akik ezt kedvelik nagyon érzékiek. A piros színt sokszor a szexualitással azonosítják, talán azért, mert az ember kivörösödik fizikai megerőltetés folyamán. A piros szín kedvelői erős személyek.

Fekete

A gyerekek tudják, ha minden színt összekevernek, abból fekete lesz. Az aki a feketét választotta minden színt szeret. A fekete szín kedvelői erősek, de sokszor dacosak, méltóságteljesek, de gyakran nyugtalankodóak.

Narancssárga

Keveseknek a kedvenc színe a narancssárga, így akik ezt választották különlegesek. Ennek a színnek a kedvelői aktívak, vidámak és könnyen barátkoznak.

Lila

Akik e lila színt választották, méltóságteljesek, de sokszor kedvtelenek. A szorongás és a ki nem mondott dolgok miatt sokszor kedvtelenek.

Rózsaszín

A vidám, fiatalos emberek választják ezt a színt. Aktívak, lelkesek és nagyon mozgékonyak akik ezt a színt szeretik.

Sárga

A legélénkebb szín, aki ezt választotta, vidám, aktív, nem magába zárkózó típus. Mozgékony, energikus személyiség.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!